Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme van kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van kapcsolat nélkül élni?

Figyelt kérdés

Sosem volt barátnőm és most töltöttem be a 30ik életévemet. Ezzel nincs ius gond, a gond azzal van hogy senki sem fiatalodik, és jelenleg ott tartok mint egy 15 éves mondjuk ilyen téren csak éppen biologiailag plussz 15 évvel. Azok a férfiak akik bármelyik területen sikeresek, akár sportolok, akár zenészek vagy bármilyen olyan karriert futottak be ahol sikeresek, és jól is keresnek mindegyiknek van barátnőjük.

Mivel gyorsan elrepült ez a 10 éve a huszas éveim és sosem voltam nővel, akkor mi lesz 10 év múlva? leszek 40 éves és eltelt az életem fele.

Jelenleg van egy nő az életemben de ő csak havernak tart. Viszont ő szingli. De ha ő havernak tart más is csak annak fog, és azért én szeretnék már egy kapcsolatot.

2022. dec. 18. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Nyifi-nyafi megy itt megint. Hányszot kell elmondani még, hogy szedd össze magad!? Ha nőt akarsz, akkor legyél olyan, akit kívánnak a nők. Ilyen egyszerű...

De ahogy látom, neked folyamatosan csak az önsajnálat kell, ezért jársz már ide te is 10+ éve nyafogni.

2022. dec. 18. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Ugyanaz, mint kapcsolatban.

Ideje bővíteni a nő ismerőseid sorát akkor, nem gondolod? Vagy mit hiszel? Bekopogtat hozzád a nagy Ő egy pizzás lány személyében?

2022. dec. 18. 21:03
 3/7 A kérdező kommentje:
1-es: De jó hogy én most elöszőr irtam ki a kérdést. :D Olvastam én is azt a huszonéves kérdéseket hogy nem találnak maguknak stb.... Nyugi én nem az a kérdező vagyok.
2022. dec. 18. 21:04
 4/7 A kérdező kommentje:
2-es: Emlitettem hogy most jelenleg van egy nő az életemben de csak havernak tart annak ellenére hogy szingli és elég sokszor találkozunk és együtt vagyunk. De mivel ez a nőnek van rajtam kivűl kb ezer másik férfi ismerőse nem reménykedek ebben. Csak elmegy a fél életem és ro..adt nehéz ismerkedni. A nőknek magasak az elvárási. Ennek a nőnek aki "havernak" tart" és szinte mindent megteszek neki, de semmi komolyabb nem volt még köztünk.
2022. dec. 18. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

"Ennek a nőnek aki "havernak" tart" és szinte mindent megteszek neki, de semmi komolyabb nem volt még köztünk."

Nem is lesz, ha havernak tart.

Keress egy barátnőt.

2022. dec. 18. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Életed fele? a férfiak átlagéletkora 64 év szóval az már nemsokára itt van
2022. dec. 18. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
92%

#4 dehogy magasak az elvárásaik. Inkább te vagy túl lusta, hogy kimozdulj a csigaházadból.

"van egy nő az életemben de csak havernak tart"

Az ő neve véletlen nem Marok Marcsa?

Ezért kellene ismerkedni, hogy legyen több nő, aki nem csak "havernak" tart

2022. dec. 18. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!