Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bizalom nélkül ez nem fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizalom nélkül ez nem fog sokáig így működni? Ha nincs bizalom a kapcsolatnak van értelme?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt!

De soha nem bíztam meg benne szexnek indult de több lett belőle.

Most pedig 2 év után találtam képeket az exeiről a laptopján ha igazán szeretne rég takarított volna a gépről képeket.

2014. jan. 9. 10:22
1 2
 1/17 Paulik Áron ***** válasza:
Ha nincs bizalom, a kapcsolatnak nincs értelme, mint kapcsolat, ez történik ha a testiségre építesz sajnos...
2014. jan. 9. 10:27
 2/17 A kérdező kommentje:

Sajnos így látom!

Mert hiába szeretem ha nem bízom benne

2014. jan. 9. 10:28
 3/17 anonim ***** válasza:
Így van, ha nem bízol benne, akkor nincs értelme az egésznek.
2014. jan. 9. 10:33
 4/17 anonim ***** válasza:
kell a minimális bizalom. a képeket meg el kellett volna úgy mentenie, hogy ne lássák mások, vagy pl. úgy mint én külső vinyóra. bár sose nézegetem őket, mégis a múltam részei az exeim.
2014. jan. 9. 10:39
 5/17 anonim ***** válasza:
Nincs ertelme
2014. jan. 9. 10:42
 6/17 A kérdező kommentje:
Ő sajnos erre is lusta és nem hiszem el hogy 2 év alatt nem lett volna rá ideje hogy megtegye ha akarta volna
2014. jan. 9. 10:42
 7/17 anonim ***** válasza:
miért takarította volna ki? emlék.
2014. jan. 9. 10:59
 8/17 anonim ***** válasza:
kim dzsongun nagybátyjának a fényképeit és minden róla szóló hírt töröltek az észak-koreai hírarchívumból, mintha nem is létezett volna.
2014. jan. 9. 11:01
 9/17 anonim ***** válasza:

Ha nincs bizalom, a kapcsolatnak valóban nincs értelme.

De nem értem, miért baj, hogy nem törölte a képeket. A képek az életének egy szakaszáról emlékek. Az emlékek pedig fontosak.

2014. jan. 9. 11:02
 10/17 A kérdező kommentje:

Tartsa privátban magának ha kell neki

De ne úgy hogy bánt vele

2014. jan. 9. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!