Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalom nélkül ez nem fog sokáig így működni? Ha nincs bizalom a kapcsolatnak van értelme?
2 éve vagyunk együtt!
De soha nem bíztam meg benne szexnek indult de több lett belőle.
Most pedig 2 év után találtam képeket az exeiről a laptopján ha igazán szeretne rég takarított volna a gépről képeket.
Egyrészt, a képeknek mi köze ehhez az egészhez? Miért kellett volna letörölnie? A párom gépén van egy "régi" mappa, abban vannak az exeiről a képek. És? Emlék.
Mondok jobbat, jelenleg 3 ékszer van rajta, egy tőlem van, kettő pedig két különböző exétől.. Az csak ékszer, nincs érzelmi alap.
Másrészt, miért nem bízol benne?
Nem értem hogy tudtál lehúzni mellette 2 évet bizalom nélkül.. nem sok értelme volt.
Látom senki nem érti mivel bántott meg igazán!
Nem kutattam a laptopjában egy esküvőn voltunk és a képeket raktam rá a laptopjára!
Az pedig nehogy már az én hibám legyen hogy Ő ilyen képeket videókat tartott!
De örülök hogy a többség mellette áll!
Csak anyit kívánok mindenkinek a párkapcsolatába amit eddig én kaptam tőle!
Pedig ellentétben vele én szerelmes vagyok!
Akkor hagyjd el, ilyen egyszerű. Ne siránkozz, mert felesleges, senki nem ért veled egyet, azon kívül, hogy nincs értelme a kapcsolatnak bizalom nélkül.
De kedves, hogy ilyen dolgokat kívánsz nekünk.
Kedves Kérdező, ne keseredj el teljesen, a régi képek a laptopján tényleg csak részletkérdés, nem ez alapján kell eldöntened, hogy szeret-e... igazából ha tisztában vagy vele, hogy szeret, nem is szabadna, hogy ilyesmi zavarjon.
Ha szép törelmesen elmondod neki, mit érzel ezek miatt, akkor vagy elmondja hogy ezek neki csak múlt időben jelentenek valamit, vagy fogja és letörli. Mármint ezek szerintem a normális reakciók. De semmiképp ne azt feltételezd elsőre, hogy már biztos nem szeret és a régi nőkre vágyik... Légy vele őszinte, akkor ő is szívesebben lesz az.
Bizalom nélkül nem fog működni, ez tény.
Miért nem bízol benne? Mivel ad erre okot? Ha erről írnál valamit, akkor könnyebb lenne válaszolni, mert így a kérdésed és a reakcióid is csak oknélküli hisztinek tűnnek, addig nem fog senki megérteni és segíteni érdemben.
A képek pedig... az előző barátommal 4 évig voltunk együtt, és ugyanúgy ott vannak a közös képeinket tartalmazó mappák is az összes többi kép mappám között, sőt, néhánynak a mappa neve ilyesmi, hogy "Ő", vagy szivecskék vagy ilyenek... és? Már másfél éve szakítottunk, és azóta összesen egyszer néztem meg ezeket a képeket. Nem érdekel, az se, hogy átnevezgessem a mappát, meg az se, hogy töröljem. Miért kéne törölni? Ezek emlékek... majd ha öreg koromban visszanézegetném szívesen, hogy hogy telt a fiatalságom, akkor jól fognak még ezek jönni. :) Emiatt ne hisztizz, mert tényleg hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!