Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ennek értelme?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel több mint 2 éve vagyunk együtt. A bizalma megingott bennem és ezt nem tudja elfejteni, pedig több mint másfél éve történt a dolog. A bizalom hiány miatt többször felmerül mindkét félről a szakítás, de a másik mindig azt mondta, hogy menthető a kapcsolat. Mára már szinte csak élünk egymással ill. egymás mellett, minimális szex, néha egy kis kimozdulás otthonról?#bizalomhiány #érdemes folytatni
2013. márc. 17. 02:22
1/8 anonim válasza:
Nem sok értelmét látom ennek, főleg ha még fiatalok vagytok. De egyébként ezeken nem tudtok, nem próbáltatok még változtatni?
2/8 A kérdező kommentje:
én próbáltam, de barátnőm azt mondja, hogy nem tudja és nem is akrja elfejteni ami történt. Ha sexxel próbálkozok, szinte mindig vissza utasít. jah én 24/f
2013. márc. 17. 02:35
3/8 anonim válasza:
akkor meg minek szenvedtek?csúnya dolog a kapcsolatfüggőség
5/8 anonim válasza:
vagy próbáld meg visszahódítani-mosogatás szó nélkül,meglepi vacsi,újra elcsábítás mintha ismeretlen lenne-vagy várd még meg az áprilisi fűtés számlát-amibe még beszáll-és utána fel is út-le is út.
6/8 A kérdező kommentje:
ezeke eléégé egyértelmű válaszok. esetleg egy kis szünet tartása? vagy ne erölköpdjek?
2013. márc. 17. 03:50
7/8 Baccardi01 válasza:
Váljatok el szép csendesen, mert hidd el nekem ennek már így semmi értelme. :/
8/8 anonim válasza:
Hát ha volt oka rá, akkor nem csodálom, hogy bizalmatlan.
Én nem húznám tovább, annyira nem hosszú kapcsolat, és ennek ahogy leírod nem sok értelme van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!