Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme folytatni? Harcolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme folytatni? Harcolni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez most hosszú lesz, de teljesen össze vagyok zavarodva :/

20 éves lány vagyok 1.5 éve vagyok..(voltam)..együtt a pasimmal egészen tegnapig. Együtt is éltünk már több mint 1 éve. Én suliba járok, ő szinte minden nap dolgozik. Elég erősen fogott engem mindig is, nehezen bízik meg bennem, de soha nem adtam rá okot, hogy ne bízhasson bennem. Csak együtt jártunk el bulizni néha, nélküle nem mehettem sehova. Ő talán 3xor ment el nélkülem. Kocsmázni barátnőmmel, ide oda sehova nem engedett mert hogy este én ne mászkáljak főleg ne kocsmába, suli után úgyis eleget csavargok állandóan (max unokatesómmal találkozom, vásárolunk..ennyi). Aztán ez, hogy 20 évesen itthon ülünk (ő 23) totál kikészített és besokaltam. Közöltem vele 2 hete szombaton, hogy elmegyek bulizni, szükségem van ennyi bulira, meg hogy egy kicsit nélküle is szórakozzak. Nagy nehezen bele egyezett így én is és ő is elment bulizni egy másik helyre. Haza jöttünk. Én a buliban osztálytársamon keresztül megismertem 1 jó fej csajt, kérte, hogy menjek el a következő szombati bulira is velük. Másnap szóltam is barátomnak hogy szeretnék még egyszer elmenni aztán nem megyek többet max 1-2 havonta 1xer. Nem örült neki, vitáztunk is. De eljött a múlt hét szombat. A csaj és pár ismim át jöttek hozzánk, iszogattunk stb. Barátom totál csüggedten ült a szobában kért ha még érdekel a kapcsolatunk ne menjek el bulizni maradjunk otthon beszéljük meg a dolgokat. Kértem, hogy ilyet ne kérjen..ne ezen az 1 bulin múljon az elmúlt 1.5 év és a többi ami még hátra van. Sokat bunkózott velem a 1.5év alatt. Részegen néha megalázóan viselkedett velem mások előtt, sokat nyeltem neki. Aztán ő most kibukott hogy én 2 hete amióta először elmentem bulizni tiszta flegma vagyok és hogy szarok bele a kapcsolatunkba. Ez persze nem így van, bár lehet túlzásba estem, kértem hogy bocsásson meg az elmúlt 2 hétért de nekem 1.5év így rengeteg volt..még utoljára elmegyek bulizni. Ő közölte hogy akkor ez így most vége és lelépett ő is. Kibuktam, de fel se fogtam akkor igazán. Aztán elmentünk bulizni, és hajnalban a buli vége felé megjelent a pasim unokatesója. Beszélgettünk, elmondtam az én szemszögömböl a dolgokat, elmondta ne legyen bűntudatom, bulizzak, megért engem is és a barátomat is, valahol mindkettőnknek igaza van. Aztán megjelent a pasim is atom részegen a buliban ahol kerültük egymást..ahogy csak lehet. Majd észre vettem, hogy 1 kiscsajjal táncolgat, ölbe kapja, tapizza. Kiborultam.. pasim unokatesója nyugtatott lehet csak ez a bosszú mert most úgy érzi tényleg nem érdekel a kapcsolatunk. Nem bírtam nézni. Hazajöttem. Rá 2 órára a pasim is hazajött, lefeküdt aludni. Miután felkeltünk, szó nélkül elkezdte össze pakolni a cuccát. Közben unokatesóm dobott 1 üzit hogy miután leléptem a buliból smárolt a csajjal stb. Rá kérdeztem barátomnál ez mi volt.. Annyit mondott hogy 1 hete ismerte meg a csajt, eddig nem volt semmi, de mivel így állok a dolgokhoz közli velem, hogy össze jöttek. Volt vita, majd nyugodtan én nagy sírás közepette próbáltuk megbeszélni a dolgokat, hogy mind ketten hibáztunk. Aztán elment..elsírta magát, hogy szeret és fáj neki, de magamnak köszönhetem. Ez a 2. éjszakám nélküle és hiányzik. Facebook-on már kapcsolatban van a csajjal de álítólag messze is lakik, meg a csaj kérte, hogy tegyék ki..semmi komoly nem lesz belőle, főleg hogy tudom, minden nap dolgozik és nála egy olyan kapcsolat ahol nem él együtt a csajjal felejtős mert nincs idő találkozni. Most megbeszéltük, hogy nincs minden veszve, de nem tudjuk mi lesz. Részben én csesztem el a viselkedésemmel..szerinte.. szerintem ha nem viselkedett volna velem soha bunkón stb most nem tartanánk itt. De nem tudom...van értelme újra megpróbálni? Tényleg csak bosszú lett volna ez a csaj? Rengeteg ismerősöm van aki nem kedveli pont a bunkózása miatt, kb mindenki annak örül, hogy vége lett. Azt hittem nem lesz ez ennyire rossz, és igazuk van a többieknek. De ha kettesben vagyunk mindig aranyosabb. És a vasárnapi költözésnél mikor elsírta magát és láttam rajta, hogy szomorú 1.5 év után éreztem, hogy újra hogy basszus talán tényleg szeret. Mert nem volt szokása mondani vagy sűrűn kimutatni.. Annyira zavart vagyok, bár tudom gyerekes az egész :/ Köszönöm annak aki elolvasta..most kijött minden..

2013. márc. 11. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
ez hosszabb, mint a farkamon az ütőér O.O
2013. márc. 11. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Nincs... gyere és dugjunk, én majd kielégítelek! :)

20f/cm

2013. márc. 11. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
a válasz egyértelmű:ez egy ütőér.
2013. márc. 11. 23:05
 4/6 fospuska ***** válasza:
kívülről néha jobban látszik.ha rengeteg ismerősöd nem kedveli,annak megvan a jólfésült oka,legfeljebb neked nem tűnik fel. és ha az neki megoldás,hogy "bosszúból" becsajozik... nem tudom,én nem sokat teketóriáznék a leírtak alapján,hagynám a francba és nem élnék 20 éves lány létemre bebetonozva csak azért,mert a palim egy komplexusos idióta,aki-bár oka nincs rá-nem bízik bennem.
2013. márc. 11. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Nézd alapjáraton véve szerintem egy kapcsolat a bizalomról szól. 20 éves vagy oké hogy buliznod kéne, szerintem ez így rendben is van, a volt pasid nem tudom miért nem bízik meg benned ezért, pedig csak a barátaiddal voltál, tudod jól hogy van kapcsolatod és hogy nem lépsz félre. A pároddal csak az a bibi hogy ő nyilván egy olyan ember aki baromi nehezen talál nőt magának és félt hogy elveszít téged, meg hogy ő azt szeretné ha inkább otthon ülnétek és néznétek egymást, ahelyett hogy elengedne egy kicsit szórakozni meg ő is szórakozna. Mi még ezért nem költöztünk össze a barátnőmmel, mert még fiatalok vagyunk mi is 20 évesek hétvégén bulizunk hétköznap délután suli, munka után találkozunk, beszélgetünk néha ott alszunk egymásnál is.

Tervezzük az összeköltözést csak akkor ha a barátnőm levizsgázik és felveszik arra a helyre ahol most gyakorlaton van, mert nagyon jók az esélyei és már mondták hogy igényt tartanának rá a továbbiakban is.

Én alapból megbízok benne, sokszor nem tudunk hétvégén együtt bulizni, mert nekem olyan munkám van ahol hétvégén is kell dolgozni és azért 12 óra meló után már nem sok erőm van elmenni bulizni így akkor a barátnőm nélkülem megy el. Én megbízom benne tudom hogy nem lép félre.

A te párod meg szimplán bolond volt, ezzel a beszéddel hogy te bulizni akartál meg hogy ezzel idegesítetted fel nem értem hogy ebbe mi volt az a nagy bűn hogy idáig fajuljon a helyzet, de szerintem ha jót akarsz magadnak ne folytasd tovább a kapcsolatot.

Elhiszem hogy rosszul esik ez neked meg hogy fáj, de végig kell gondolnod a jövőt is, mert ha kibékülnétek és minden visszaállna a régibe akkor ugyanott lennél mint eddig hogy a párod odaláncol magához, és akkor megint visszajön ez a dolog és akkor minden kezdődik elölről.

Szerintem hagyd a fenébe, nem érdekel meg téged, ha azzal a kis csajjal akar lenni akkor legyen oldja meg ahogy akarja, de te rendesebb barátot is érdemelnél nála, fiatal vagy még, jogod van változtatni, de ez csak rajtad múlik.

2013. márc. 11. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha kibékülnétek, minden kezdődne elölről. A pasid komplexusos, bosszúálló, rossz természetű, uralkodó típus, a tulajdonának tekint. A kapcsolatotok addig működött és ha kibékültök megint addig fog működni, amíg minden az ő elképzelései szerint megy, amíg magához láncolhat, amíg nem lesz szükséged egy kis önálló életre, önálló döntésekre is.

Amúgy egyáltalán nem egy súlycsoport, hogy te kétszer elmész bulizni, még ha esetleg tényleg egy hétig flegmább is vagy a szokásosnál azzal, hogy ő összeszed egy másik csajt és elhagy.

Elhiszem, hogy most nagyon fáj, nem tudom, tudod-e magad tartani, hogy ne keresd és ha ő keres, ne fogadd vissza, pedig ez lenne a legjobb neked, még ha most ezt nem is tudod belátni.

2013. márc. 11. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!