Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van értelme esküvőt tervezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme esküvőt tervezni, ha nincs meg a bizalom teljesen a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A másik kérdésem, hogy szereted a másikat maximálisan, de tudod, hogy egy korábbi dolog miatt sosem fogsz tudni benne megbízni teljesen, akkor még lehet értelme?

Illetve nektek a megcsaláson kívül mi lehet az, ami miatt bizalmat vesztetek a párotokkal szemben?

2013. máj. 14. 12:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Nincs

2. Nem lehet

3. Hazugás és/vagy agresszió és/vagy pénzügyek (titokban hitelt vesz fel, eljátsza a pénzét, nem fizet be valamit, hazudik)

2013. máj. 14. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs értelme. Én nem házasodnék így. Az esküvel rábízom az életem, és felelősséget vállalok valamennyire az övéért is. Ez csak a legteljesebb bizalommal értelmes dolog.

Megcsaláson kívül minden, ami átverés, hazugság, ha megbízhatatlan, nem az van, amit ígért stb.

2013. máj. 14. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs!
2013. máj. 14. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkoztam,mivel régebben történt egy pénzügyi dolog,és nem vagyok benne biztos hogy igazából hogy zajlódott le.És mivel kétségeim vannak,bár az is igaz hogy már senkiben se tudok megbízni,így nem is szeretnék semmiféle esküvőt.Ha odakerülnék egyszer véletlenül,úgy szeretnék ott állni,hogy biztos vagyok a másikban.
2013. máj. 14. 12:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Igazából az a lényeg, hogy a bizalmadat a párod megpróbálja-e visszaszerezni. Ha igen, akkor van értelme.
2013. máj. 14. 12:57
 6/9 anonim ***** válasza:

1. Nincs értelme. A bizalom alap.

2. Éljetek együtt esküvő nélkül, amíg működik a kapcsolat.

3. Erőszak, megalázás.

2013. máj. 14. 13:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Én sem házasodnék így, mert eleve halálra van ítélve egy ilyen kapcsolat, ha az embernek olyan emberrel van kapcsolata/kell együtt élnie, akiben nem bízik. Ha van egy dolog, amiért nem bízol benne, minden cselekedeténél ott lesz majd a kisördög, hogy most igazat mond-e. Főleg közös kasszánál, gyereknevelésnél, nagyobb döntések meghozásánál ez elég idegörlő tud lenni.

Nekem bizalomvesztéssel jár:

-ha nem őszinte a pénzügyekben, pl. eljátékgépezi, drogra költi, más embernek viszi a pénzt, és letagadja vagy hazudik róla

-ha megígér vmit egy nagyobb horderejű dolgot, és aztán nem teszi meg kényelmességből, vagy kiderül, hogy csak azért hitegetett, hogy "befogjam a szám".

2013. máj. 14. 13:10
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Esküvőről nekem is ez a véleményem, nincs értelme, ha nem maximális a bizalom.

Nálunk nem volt megcsalás, de voltak hazugságok, elhallgatások, ferdítések, sajnos ezek miatt nem bízom benne teljesen. Szeretjük egymást, próbáljuk helyretenni, de valahogy nem az igazi, folyton ott motoszkál bennem, hogy régebben szemrebbenés nélkül hazudozott. Ugyanakkor megcsalni nem csal meg, ilyen tekintetben bízom benne.

2013. máj. 14. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Én megingott bizalom mellett nem tudnék hozzámenni senkihez. Akkor folyton azon járna az agyam, hogy biztos megteszi ugyanazt, amivel egyszer már eljátszotta a bizalmamat. Így nem tudnék élni, de ez csak az én véleményem. Számomra ami megbocsáthatatlan lenne a megcsaláson kívül, az ha bántana fizikailag, vagy lelki terrorban tartana és folyton eljárkálna piálni és rendszeresen részegen érkezne.

Hála a Sorsnak, én nagyon szerencsés vagyok, mert a világ legjobb férjét fogtam ki, legalábbis számomra az!

2013. máj. 16. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!