Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme ráírni Instagramon egy ismeretlen lányra?
Figyelt kérdés
Megtetszett egy lány Instagramon, viszont egyikünk sem ismeri a másikat. Nekem csak egy képem van fent. A lány emelett viszonylag "híresebb" is, mert 1500 követője van. Legszívesebben ráírnék, de úgyis tudom, hogy esélytelen az, hogy visszaírjon. Szerintetek van értelme?2023. febr. 19. 10:33
1/9 Noren1989 válasza:
Szerintem ha meg sem próbálod, a kókadt fütyidet fogod rá ráncigálni.
2/9 anonim válasza:
Nem tudom, próbáld ki és kiderül.
3/9 anonim válasza:
Ha jol nezel ki, akkor siman. Ha nem, akkor felejtos.
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg nem fog reagálni, de ha nagyon tetszik, egy próbát megér. Jobb, mint tépelődni, hogy mi lett volna, ha.
5/9 anonim válasza:
Nem sértésként írom, de feltételezem, nem vagy az a kimondottan p@ncimágnes tipus, mert ha az lennél, akkor nem ezen az oldalon kérnél tanácsot, hanem már rég akcióba lendültél volna az instapic.ánál, vagy egy hús-vér nőnél😀.
Szóval inkább ne keverd magad kínos szitukba.
6/9 anonim válasza:
Egyértelműen igen. Sok követővel is lehetnek magányosak az emberek. Közel lakik hozzád?
7/9 anonim válasza:
Mi baj érhet, max ignorál vagy elhajt. Túléled, és legalább megpróbáltad.
8/9 Senior Séf válasza:
A netes ismerkedés ökölszabály, hogy valami meghökkentővel indíts, különben mész a többi naponta száz próbálkozóval együtt a szemetesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!