Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy manapság egy nő sem jelöl vissza ismeretlenül Facebookon vagy Instagramon?
5-6-7 éve ha írtam egy számomra tetsző, de ismeretlen lánynak valamelyik felületen, 1-2 napon belül adott választ és vagy folytatódott az ismerkedés, vagy nem. Ma már 0 ez az arány. Az elmúlt 9 hónapban összesen 250 nőnek írtam ismerkedés jelleggel vegyesen Fb-n vagy Instán, de 0 válasz, semmi. Ugyanakkor sok esetben Tinder/Badoo/Fb datingen sem válaszolnak, akkor sem ha matchelek velük. Ennyire nem érnek rá a nők vagy mi??? Azért brutális, hogy 250-300 nőből EGY SEM válaszol. Igen, nem társkereső a Facebook vagy az Instagram, de sokan ott ismerték meg a párjukat, manapság viszont ez lehetetlen, ahogy látom.
26 F
Azért brutális, hogy 250-300 vadidegen nőre random ráírkálsz.
Állást is úgy keresel, hogy a nyolc általánosoddal minden létező hirdetésre jelentkezel, tökmindegy hogy agysebészt vagy webcam modellt keresnek?
Szarul nézel ki, ennyi. Ezzel a módszerrel csak azok tudnak ismerkedni, akik rohadt jól néznek ki.
Van egy "chad" munkatársam, neki a tök random "szia mizukra" is jönnek a reakciók. Sőt sokszor a csajok akarják felszedni instán, fb-on és nem győzi lekoptatni őket.
#5 érdekes, minden gyakoris incelnek valahogy akad egy "chad" munkatársa vagy haverja... Én nő vagyok, és még eggyel sem találkoztam soha, nemhogy ismerősi körben, de az utcán se láttam ilyet.
Nem lehet esetleg, hogy csak képzelődsz?
#6: nem vagyok incel, azóta van már barátnőm.
Írhattam volna a chad helyett, hogy egy kigyúrt, divatosan öltözködő fickóról van szó, ha így jobban tetszik. Attól, hogy te még nem találkoztál ilyennel, még létezik. Nekem is a többszáz férfiismerősömből ő az egyetlen akire így tapadnak a nők. De hozzátartozik az igazsághoz, hogy ő tényleg rengeteg időt és energiát áldoz rá, hogy jól nézzen ki, szóval egy percig sem sajnálom tőle.
Nem képzelődök, egy időben sokat dolgoztunk kettesben és mutatta az üzeneteket és sokszor direkt előttem telefonált ezekkel a nőkkel.
Nyilván ezek a nők többsége felszínes, bugyuta volt.
Az értelmesebb nőknél gondolom nem válik be a "szia, mizu" taktika, amit a kérdező próbál erőltetni.
Tehát akkor helyesbítenék:
A kérdező külsőre átlag vagy az alatti és/vagy nem megfelelő volt a célcsoport a "szia mizuzás"-hoz.
#8:
Köszi, de padlófűtésem van és nem dohányzok.
Most elképzeltelek, ahogy ülsz a panellakásban a "nőddel", búg a hosszabbítóba dugott hősugárzó az ágy mellett, miközben cigiztek. Nagyon romantikus lehet...
"Fb-n nem lehet ismerkedni,fogadd el nem arra valo"
A kérdező nem tud, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!