Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írtak vissza régen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írtak vissza régen sokkal nagyobb arányban a nők Facebookon vagy Instagramon ismeretlenül, mint manapság?

Figyelt kérdés

5-6-7 éve ha írtam egy számomra tetsző, de ismeretlen lánynak valamelyik felületen, 1-2 napon belül adott választ és vagy folytatódott az ismerkedés, vagy nem. Ma már 0 ez az arány. Az elmúlt 9 hónapban összesen 250 nőnek írtam ismerkedés jelleggel vegyesen Fb-n vagy Instán, de 0 válasz, semmi. Ugyanakkor sok esetben Tinder/Badoo/Fb datingen sem válaszolnak, akkor sem ha matchelek velük. Ennyire nem érnek rá a nők vagy mi??? Azért brutális, hogy 250-300 nőből EGY SEM válaszol. Igen, nem társkereső a Facebook vagy az Instagram, de sokan ott ismerték meg a párjukat, manapság viszont ez lehetetlen, ahogy látom.

26 F

2022. szept. 8. 16:43
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ronda nem vagyok, bizonyítani is tudom…
2022. szept. 8. 16:44
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Szimpla pronyóșág, egyre hitványabbak az emberek, nők s férfiak egyaránt, ennek látod az egyik, de korántsem egyetlen jelét.
2022. szept. 8. 16:46
 3/20 anonim ***** válasza:
7%

Ma már a hozzád hasonló Chadek közül is megválogatják, hogy kinek írnak vissza.

Neki ma is visszaírnak:

[link]

2022. szept. 8. 16:50
 4/20 A kérdező kommentje:
Vagy a milliónyi engedélykérésben eltűnök teljesen lol
2022. szept. 8. 16:52
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Beleuntak
2022. szept. 8. 17:01
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
300??? De sok szabadidőd van...
2022. szept. 8. 17:01
 7/20 A kérdező kommentje:
300 körül. Nem ‘szia, mizu?’ üzenetek voltak, hanem személyre szabott, 1-2 kedves bókkal tarkított üzenet. Semmi válasz, pedig volt, amikor ismerősnek jelöltem az adott nőt, hogy biztosan észrevegye az üzenetem. Semmi.
2022. szept. 8. 17:04
 8/20 anonim ***** válasza:
75%
Pedig szomorú de ronda lehetsz. Azért 300 bòl egy se ír vissza annak oka van!
2022. szept. 8. 17:05
 9/20 A kérdező kommentje:

8

Nem vagyok ronda, ez 100%. A nők nem veszik a fáradtságot már, inkább ignorálnak.

2022. szept. 8. 17:07
 10/20 anonim ***** válasza:
79%

Kialakult az önbizalmuk.

Tiniként meg húszas éveim elején én is visszaírtam mindenkinek, még a nem normális üzenetekre is. Vagy ha bejelölt valaki, ráírtam, hogy honnan ismerjük egymást. Visszaírtam 40+ os embereknek, akik nem tudtak helyesen írni. Meg akik csak b.szni akartak. Ezek fölösleges üzenetek voltak tőlem.

Aztán elkezdtem Tinderezni, egy ideig ott is válaszoltam mindenkinek mindenre, úgy képzeld el, hogy egészen pontosan kettő percig nem írtam vissza valakinek, már írt, hogy jól lekoptattam. Én meg nem letiltottam, hanem még bocsánatot kértem, meg elkezdtem magyarázkodni, hogy hol voltam. Felesleges kontaktban voltam olyanokkal, akiket unalmasnak tartottam vagy nem egy helyen laktunk.

Egy pár éve viszont már nem írok vissza. Mert ha elutasítok valakit, akkor jön az, hogy k.rva anyámat és egyedül halok meg és amúgy is ronda vagyok. Ha beszélgetek vele, csak hülyítem, mert azt hiszi, ha beszélek vele pár mondatot, akkor randizni és járni is akarok. Aki szimpi annak visszaírok, volt már így randim. Matches társkeresőn ha hülye kezdő üzenete van, akkor inkább szétválok. De a normálisakkal beszélek. De random Fb és Insta írásokat fenntartással kezelem. Csak ha tetszik nekem és jót írt akkor írok vissza.

Amúgy ne vegyél ilyeneket komolyan, ezek csak netes lányok. Majd ráírsz másokra. Vagy élőben ismerkedsz.

2022. szept. 8. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!