Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írtak vissza régen sokkal nagyobb arányban a nők
Facebookon vagy Instagramon ismeretlenül, mint manapság?
Figyelt kérdés
5-6-7 éve ha írtam egy számomra tetsző, de ismeretlen lánynak valamelyik felületen, 1-2 napon belül adott választ és vagy folytatódott az ismerkedés, vagy nem. Ma már 0 ez az arány. Az elmúlt 9 hónapban összesen 250 nőnek írtam ismerkedés jelleggel vegyesen Fb-n vagy Instán, de 0 válasz, semmi. Ugyanakkor sok esetben Tinder/Badoo/Fb datingen sem válaszolnak, akkor sem ha matchelek velük. Ennyire nem érnek rá a nők vagy mi??? Azért brutális, hogy 250-300 nőből EGY SEM válaszol. Igen, nem társkereső a Facebook vagy az Instagram, de sokan ott ismerték meg a párjukat, manapság viszont ez lehetetlen, ahogy látom.
Egyre magasabbak az igenyek. Gondold el mennyien irkalnak nekik. Nezhetsz akarmilyen jol ki tuti mindig van jobb nalad ok meg nyilvan a legjobban kinezot fogjak valasztani. Ezek szerint mar nem te vagy az. Lepj szintet a kulsodben, hogy versenyben tudj maradni.
2022. szept. 8. 17:18
12/20 A kérdező kommentje:
18-30 éves kor közt voltak a lányok akikre írtam, SENKI nem válaszolt. Talán már egy 18 évesnek is van annyi tapasztalat mint egy 25-26 évesnek és ignorál. A férfiforgatagban nem is csodálom, lépten-nyomon szex ajánlatok, munkahelyen, suliban, utcán, boltban, szórakozóhelyen… neten tudják a legkönnyebben figyelmen kívül hagyni ezt.
2022. szept. 8. 17:19
13/20 anonim válasza:
300 személyre szabott üzenet? Édes arany barátom, az ügyfélszolgálaton sok szeretettel várunk!
Saját magam nevében tudok nyilatkozni. Azért nem írok vissza senkinek, mert túl sok a negatív tapasztalat. Régen valahogy több volt a normális a neten írogató pasik között is. Az utóbbi időben egyre több az elmebeteg, aki fenyegetőzik meg követelőzik. A dickpick is olyan természetes lett, mint bemutatkozni.
2022. szept. 8. 17:23
14/20 anonim válasza:
Azt azert vedd figyelembe, hogy kereslet-kinalat van. Ha dickpick a default, akkor igenis mukodik kulonben kikopott volna mar reg a gyakorlatbol. Soha nem csinaltam ilyet, nem is fogok, foleg mert nekem nagyon kicsi, de noknek pontosan kozli a szandekot es megmutatja hozza a lenyeget. Aki nem kaphato ilyenre arrol legalabb gyorsan kiderul es nem kell orakig pofazni veluk, hogy utana nemet mondjanak igy is ugy is.
2022. szept. 8. 17:33
15/20 anonim válasza:
Manapság nincs annyi hülye.
Elég ökör már az is, aki bejelentkezik.
2022. szept. 8. 17:37
16/20 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy sok nőnek lövése sincs, hogy az ismeretlenektől érkező üzi hová kerül?
2022. szept. 8. 18:40
17/20 anonim válasza:
Ami nem társkeresős oldal, el kéne felejteni a jelölgetést meg írogatást! Én szoktam látni a jelöléseket, üzeneteket, de nem gondolom, hogy vadidegent vissza kéne jelölnöm, visszaírni, bármi ilyesmi. Tisztelet a kivételnek, de sok férfi még pl. azt se nézi, hogy mondjuk a kiszemelt nő kapcsolatban van. Én speciel nem, de Facebookon akkor se szeretnék ismerkedni, és nem akarok magyarázkodni a kéretlen udvarlóknak.
2022. szept. 8. 19:02
18/20 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Annyi, hogy én éves szintén írok rá ennyi nőre, ugyan ezeken a felületeken.😃😃 Nálam az a baj, hogy csak csúnyácska,elhízott több gyerekes nőknek kellek csak. Magyarán nem hozzám valók. Akik passzolnànak hozzám például korban, alakban, nincs gyerekük stb..észre se vesznek. Nálam szebbek meg is sértödnek, ha kezdeményezek, de ez élőben is így van. Régen más volt kB 5-6 éve Covid előtt. Normális valahogy kinéző nők sajnos már elkelltek. Csak sajnos régen csóró voltam munkára kellet legjobban fókuszálni,hogy feltudjak zárkózni. Nem nagyon tudtam komoly kapcsolatot kialakakitani. Most meg a nagy semmi,de még ez is jobb csalódàsnàl. 28 F
2022. szept. 9. 02:25
19/20 anonim válasza:
Én eddig 3 nőnek írtam FB-on, mert tetszettek. Ebből 2x több éves kapcsolat lett. A harmadikkal még nem dőlt el semmi, de ő is válaszolt.
Társkeresőn legalább a fele szokott válaszolni.
Tehát valamit te csinálsz rosszul.
2022. szept. 9. 15:57
20/20 anonim válasza:
Azért nem reménytelen a dolog. Társkeriről 3 hónapig kufircoltam egy egy gyerekes anyukával. És kinézetre sem volt rá panasz. Ettől függetlenül érzékenyen érintett, amikor véget vetett ennek a férje miatt. Szóval nem minden oldódik meg se a facen se egyéb oldalakon egy csapásra. Sok a kudarc, de hajtani kell a dolgot tovább. Ha beakad valaki, még ha sokára is, abból bármi is lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!