Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szólnátok, ha egy ismeretlen lány rátok írna Facebook-on vagy Instagram-on?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést inkább ilyen "közvélemény kutatás" céljából teszem fel, mivel több fiú is mondta már, hogy azért nem mer ráírni egy lányra, mert úgyis elutasítja vagy bunkó lesz (ez részben igaz, tudom hogy vannak lányok, akik sajnos elképesztően bunkók tudnak lenni ilyenkor), és amúgy is, örülne, ha lány kezdeményezne nála valamilyen szinten.

Szóval őszintén, ti mit szólnátok, ha írna nektek egy random lány egy olyan szöveggel, hogy "szia, a képeid alapján nagyon rendesnek tűnsz, lenne kedved ismerkedni"?

2021. szept. 26. 23:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha az értesítéseim között nem egy olyan profil jelenik meg ami azt hozná le hogy kamu (van hogy bejelöl valami mell kirakós képpel egy bot stb) és tetszik a lány akkor nagyon örülnék neki
2021. szept. 26. 23:30
 2/10 eznemlényeges ***** válasza:
100%
Szerintem minden srác örülne egy ilyen kezdeméynezésnek.
2021. szept. 26. 23:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem küldeném el a p..ba mint ahogy a nők szokták, biztos azért mert ők már megszokták hogy sokan írnak nekik (ezért sem írogatok nekik csak úgy)...én örülnék főleg ha nem kamu profil :d
2021. szept. 27. 00:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg valódi a profilja és főleg látom, hogy már jó régi is a profilja pl. 5-10 éve csatlakozott a facebookhoz, akkor annyi év alatt nem lehet kamu a profilja, főleg ha sok ismerősei is vannak, de ha a lány nekem is nagyon bejön, szó nélkül örülnék neki és szívesen folytatnék vele beszélgetést.
2021. szept. 27. 00:22
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Ha tetszene, akkor örülnék neki, ha nem tetszene, akkor sajnálnám, hogy nem sikerült neki.
2021. szept. 27. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer ugyanígy írtam egy fiúra instán (ráadásul előtte élőben láttuk egymást, utána kerestem meg őt, mert szimpatikus volt) és azóta se válaszolt^^

Úgyhogy lehet ez is egy "reakció", gondoltam szólok, hogy ne érjen csalódás. :')

2021. szept. 27. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális profilról, normális stílusban keres meg valaki, azzal normálisan kommunikálok. A kamu gyanús üzenetekre nem válaszolok.
2021. szept. 29. 15:38
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

(#6, köszi, bár egyelőre nincsenek ilyesmi terveim.. sajnálom, hogy neked nem jött be:( )

2021. okt. 2. 23:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Köszi, bár annyira nem vettem zokon, az is lehet, hogy nem ismert meg (nincs kint képem)... Na mindegy, majd legközelebb:)
2021. okt. 3. 09:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs. Ez teljességgel kizárt!
2021. dec. 16. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!