Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti kiakadtok, ha egy ismeretlen pasi rátok ír az Instagramon?
Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 13:08
1/47 A kérdező kommentje:
Online vagy személyesen szoktatok inkább ismerkedni? Ha online, akkor hol? Ciki az internetes ismerkedés vadidegen emberekkel?
2022. máj. 12. 13:09
2/47 anonim válasza:
Kiakadnék mert nincs instám :-D
3/47 anonim válasza:
Nem akadok ki, ellenben telibeszarom.
4/47 anonim válasza:
Én nem akadok ki, de nem válaszolok.
Hacsaaak nem valami konkrét dolgora kérdez rá. Pl hogy honnan szereztem be azt a bizonyos hámot a kutyámnak. Egy ilyen üzenetre egészen biztosan válaszolok, de nem társalgok teljesen idegenekkel. Ha társat akarok keresni online, akkor majd regisztrálok egy társkeresőre.
5/47 harebell válasza:
Én sose szerettem, ha direkt ismerkedési szándékkal írnak rám olyan felületen, ami nem ismerkedésre van kitalálva, de attól is függ, milyen stílusban teszi. Ha csak annyit ír, hogy tetszem neki, szívesen megismerne stb abból jó eséllyel nem lesz semmi, de ha reflektál valamire, amit egy posztomban vagy a profilomon látott, abból kialakulhat egy beszélgetés, és ha szimpatikus, akár több is. Én amúgy a személyes ismerkedést preferálom, de barátság és kapcsolat is alakult már így spontán beszélgetésből neten (tehát nem társkeresőn). Ha viszont azt érzem, hogy minden második lányra ráír és nincs konkrét mondanivalója csak valami sablonos szöveget ír, akkor esélytelen.
6/47 anonim válasza:
Nem akadok ki, nem kell visszaírni, szóval nem érdekel
9/47 anonim válasza:
Nem akadok ki,de nem is írok vissza. Én nem ismerkedem vadidegenekkel.
10/47 anonim válasza:
Ha egy jóképű helyes pasi ír nekik akkor nyitottabbak az ismerkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!