Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti kiakadtok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti kiakadtok, ha egy ismeretlen pasi rátok ír az Instagramon?

Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 13:08
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

10) nem, akkor spamnek nézzük (jellemzően joggal).

Nem akadok ki, de nem reagálok.

2022. máj. 12. 14:16
 12/47 anonim ***** válasza:
29%

Úgyse mondják meg neked az igazságot, ha ronda ír, az egyből kuka, de ha mondjuk innen egy 6.5 vagy fölötti írna, már nedvesednének is...

[link]

2022. máj. 12. 14:36
 13/47 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy igen, ha fullos vagy akkor nem zavarja őket ha az utcán utána fütyülsz, leszólítod, vagy ráírsz neten.

De ha nem, akkor meg takarodj. Hogy van merszed leszólítani csak azért mert ő nő stb stb

2022. máj. 12. 15:03
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
13 Az utcán füttyögés iszonyatosan pronyó, szóval teljesen mindegy, hogy ki csinálja. De van abban valami, amit mondasz. Egy felnőtt férfi legyen képes rá, hogy felmérje az adottságait és olyanoknál próbálkozzon, akiknél van reális esélye. A magam részéről nem tudom mire vélni, amikor lerobbant negyvenes papik bepróbálkoznak nálam a vonaton vagy utcán. Mire gondolnak ilyenkor?
2022. máj. 12. 15:09
 15/47 anonim ***** válasza:
18%

#14 Nem tudhatom, bár szerintem náluk az a helyzet áll fent, hogy úgy sincs tétje a dolognak. Mondjuk attól még tapló dolog, de gondolom alapból olyanok.

Én most pl magamról beszélek, átlagos 26 évesként, nem vagyok elhízva, igényes vagyok, rendesen öltözöm. Neten pl 200 levélből 5re jön válasz, azokkal sem lehet beszélni, mert nem tudnak rendesen, kerek mondatokban kommunikálni. Élőben meg lehetetlen, mert nehogy már hozzájuk szóljon egy idegen, hát mit képzel. :D

2022. máj. 12. 15:16
 16/47 anonim ***** válasza:
33%
#15 a lanyok nem szeretik ha random emberek írnak rájuk a neten. Tudunk kommunikálni, csak nem akarunk random idegenekk.
2022. máj. 12. 16:12
 17/47 anonim ***** válasza:
14%
#16 Nyilván társkeresőre gondoltam. Nem hittem, hogy szájba kell rágni.
2022. máj. 12. 16:15
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem akadnék ki mert észre se venném, instán nem igazán szoktam nézegetni az üzeneteimet - eleve sokáig nem is tudtam hogy ott is lehetséges üzenetet küldeni. :D

Ugyanez vonatkozik a facebookra, az meg szerencsére egy eldugott mappába rakja az idegenektől kapott üzeneteket, szóval ott se szoktam észrevenni.

2022. máj. 12. 16:34
 19/47 anonim ***** válasza:
0%
#18 És mi van akkor ha a nagy ő pont az egyiken írt neked és te kihagytad életed szerelmét?
2022. máj. 12. 16:37
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

Életem szerelmével személyesen ismerkedtem meg, nincs szükségem mások leveleire.

¯\_(ツ)_/¯

(Amúgy meg, feltételezve hogy épp szingli lennék: hát akkor így jártam.)

2022. máj. 12. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!