Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti kiakadtok, ha egy ismeretlen pasi rátok ír az Instagramon?
30
Ezek szerint baromi sok szemtelenül jóképű, jótestű pasi van. :D
Engedd el, olvass a sorok között, nők sose fognak igazat mondani. Nyilván nekik is csak a külső számít és az alapján választanak. Egy szép nő nem fog lealacsonyodni egy rondához. Férfiak se. Mindenki a saját szintjén keres és talál. Aki nem, az meg egyedül marad.
#31 Nem, csak a nők őket válasszák az átlagos, csúnyább pasik helyett.
Az igaz hogy a nőknek fontos a belső is, de a külső is legalább annyira.
Legyen a pasinak stílusa, férfias kisugárzasa, humora, de mellette legyen Adonisz is.
33
Értem, de ha minden szebb csaj mellett "szemtelenül jóképű, jótestű" pasi van, akkor nagyon sok ilyen kell létezzen, hiszen nagyon sok "szebb csaj" létezik. Ha már közepesen szép lányként is megkaphatom az adoniszt, akkor ugyebár SOKKAL több veszettül jó pasi van, mint ahány veszettül jó nő. Így lenne logikus (ha igaz lenne).
Amúgy egyetértünk, azzal a kiegészítéssel, hogy a férfiaknak is legalább annyira fontos a külső, mint a nőknek.
#34 Átlagos + ronda pasiból több van, csak őket legtöbbször vagy egyedül látni, vagy kevésbé szép nőkkel. Nem azt mondom hogy minden szép nőnek jó pasija van, de ahogy láttam a többség inkább olyat választ ha tud.
"Amúgy egyetértünk, azzal a kiegészítéssel, hogy a férfiaknak is legalább annyira fontos a külső, mint a nőknek."
Szerintem itt felcserélted a férfi-nő szót.
#37 Nem baj az ha valaki helyes pasikkal akar járni, csak akkor az a nő ne mondjon olyat hogy őt a jó külső nem érdekli, és akkor a férfiak se vakarják a fejüket.
Legyetek őszinték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!