Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randim volt ma egy nővel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randim volt ma egy nővel, aki a legextrémebb kapcsolati állapotban volt, amit valaha hallottam. Részeletek lenn. Szerintetek így semmi értelme újabb randira menni, és jobb most lezárni, mielőtt belehabarodok? Vagy ha van még kedvem látni, randizzunk?

Figyelt kérdés

Szóval elmondta, hogy 2 éve házas, de a férje az Egyesült Államokban lakik. És azt is elmondta, nemsokára gyereket szeretnének, így év végén vagy jövőre majd "elkezdenek próbálkozni". Mindezt úgy, hogy az elmúlt 2 évben csak 1X találkoztak, nyáron meglátogatták egymást. És nem titok a férje előtt, hogy ismerkedik, randizik itt Magyarországon. Mégse akar egyikük se vállalni, és mint mondtam, gyereket akarnak, és ha összejön, akkor összeköltöznek.

Ez egy rossz vicc, határidős lenne a kapcsolatunk, ha összejönnénk, érdemes lenne hagyni a fenébe... De! Olyan jól éreztem magam vele! Végig nevettünk, meg ő egy tapasztalt, világlátott nő, nálam 2-3 évvel idősebb, és nagyon jól éreztem magam vele. Szeretném még látni.

2023. febr. 22. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Szexre jó csak
2023. febr. 22. 18:34
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Akkor majd te segithetsz neki a gyerekek korul. Helyből kakukkfiókák.
2023. febr. 22. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy nem olyan extrém, sokan élnek nyitott párkapcsolatban
2023. febr. 22. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha csak szexelni akarsz és szórakozni, és te is jól elvagy egyedül, tudod ezt tapasztalatból (!!) akkor csináld, ha te érzelmes, romantikuskodó vagy, akkor ne! Önismeretet!
2023. febr. 22. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Már beleszerettél, késő.
2023. febr. 22. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked lesz a legextrémebb kapcsolati állapotod hamarosan.
2023. febr. 22. 19:14
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Penzeli a not . A pasi meg vakami beteg . Vannak ilyenek is.
2023. febr. 22. 19:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne pocsekold az idodet
2023. febr. 22. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt akarod beadni hogy 2 éve házas a nő és a 2 év alatt egyszer találkoztak? De akkor mikor házasodtak össze? Az első randin?

Ugye madárnak nézel te is megint minket. Megint írjam hogy én röppenek is tovább?

Vagy a nő adta ezt be neked é te elhitted?

Első randid volt és naiv voltál.

Hidd el ez kamu.

Ha van is férje nem egyszer találkoztak akkor se ha olyan a munkája. Egy amerikai pasi se hülye hogy random zöld kártya automatának nézzék pláne ha olyan a munkája.

2023. febr. 22. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:
* és
2023. febr. 22. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!