Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnője, de így is beszélgetünk, van értelme?
Van egy fiú, már 4 éve ismerem, amióta összejött a jelenlegi párjával, mert osztálytársak voltunk gimibe a jelenlegi párjával. Igazából a lány már a mennyasszonya. Nekem idén ert véget egy 7 éves kapcsolatom.
Körülbelül 1 hónapja este egy ünnepségen találkoztam a városban a fiúval és a párjával. Bornapok voltak és iszogattunk, en is kezdetben a barátaimmal voltam a fiu is a párjával és a barátaival volt. De utána talalkoztunk és egész este együtt voltunk , igazából 3 méterre beszélgettünk a partjától és a baráti társaságtól. Nagyon jól éreztem magam a társaságban annyira vicces ezer éve nem nevettem annyit mint aznap este , de meg is olyan komoly tud lenni , és mely beszélgetést is megtudunk ejteni. Hogy az a több óra hossza , pillanat volt csupán.
Másnap reggel irt, hogy őrült , hogy 4 év után újra találkoztunk. Azóta mindennap beszélünk, de soha nem ir semmi olyat, hogy akarna engem, vagy el akarja hagyni a párját.
Néha ir egy két kedves szót vagy megdicsér de szerintem soha nem csalna meg a párját, és én sem szeretnek be kavarni. De néha annyira jo lenne találkozni vele és csak szimplán beszélgetni vele, mert annyira hasonlít rám és olyan dolgokról tudok vele beszélni amiről senkivel sem.
Szerintetek ez jelent valamit, vagy lehet belőle egyszer bármi is?
"Másnap reggel irt, hogy őrült..."
Mi ez, freudi elszólás? Nem mindegy, hogy "őrült" vagy örült". Bár gyanítom csak a helyesírásod ilyen siralmas.
Ha tudod, hogy a közeljövőben nősülni készül, miért gabalyodsz ebbe bele? Nem tisztességes.
Helyesen: talonban tart.
A másik "kedvencem", mikor olyanokat írtok, hogy valakivel éppen "fasírtban" vagytok.
Helyesen: faséban!
Ha komoly a kapcsolatuk, szereti a párját én erre nem látok esélyt. Normális ember örül a régi ismerősnek és csak azért mert utána még beszélgettek, nem fog átszeretni másba, aki egészséges kapcsolatban él a párján kívül is beszélget más emberekkel "csak úgy" minden szándék nélkül.
Ha mégis lenne alapja a dolognak tudnál bízni egy olyan emberben, aki otthagyja a többéves kapcsolatát, egy hirtelen régi ismerős miatt? Szerintem furcsa lenne, én nem bíznék ilyenben.
szerintem van. (mert szeretjük,az agyhalott "csak legyünk barátok" lányokat, mert azokat nem kell meghívni sehova sem, fizetik maguk a dolgokat)
a csajom szerint nincs. (mert szánalmas, hogy olyanra nyomulsz, aki foglalt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!