Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak!Volt már úgy veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak!Volt már úgy veletek, hogy nagyon vágytatok egy nőre, de nem kaphattátok meg őt és ezért elkezdték kocsmázni?

Figyelt kérdés

Az ok pl mert a nő párkapcsolatban élt, vagy bár szingli volt, nem akart veletek párkapcsolatot stb.

És hogy vagy emiatt kezdtek el alkoholra rãszokni, vagy ha már eleve iszogatõsok voltatok, még gyakrabban nyúltatok a pohár után?

2023. szept. 26. 12:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem tudok rideg, elutasító lenni.

Voltak már,akikkel kellett volna,de velük sem ment. Ez a fickó meg kifejezetten kedves,nem tahó.

Nem szeretem felvilagositani sem az embereket,hogy figyu,párkapcsolatban vagyok,mert mi van, ha félreértem és nem is nyomul rám, az olyan kíno helyzet.

Nem szeretek s enkit bántani.

2023. szept. 26. 19:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Tudja hogy van palid nem ?
2023. szept. 27. 01:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Tudja, látott is már vele.
2023. szept. 27. 12:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ő alapból ilyen.Nincs olyan,hogy valaki elkezd csak úgy kocsmázni.
2023. szept. 27. 13:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehet te nyomultal ra inkabb.
2023. szept. 27. 14:21
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Úgy látom, többféleképpen látjátok a kérdésemre a választ ti is.

2023. szept. 27. 16:59
 17/17 anonim ***** válasza:
16. Ne flortolj legkozelebb mas pasival ha nem akarsz felre ertest, de merem fogadni csak te kepzelsz tul sokat bele .. az a pasi megkaphat tobb fajta not is, pont nem miattad fog inni. Ne legyél ennyire egos!
2023. szept. 27. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!