Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak őszintén! Mi miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak őszintén! Mi miatt van az, hogy nem akartok többet mint szex egy nőtől?

Figyelt kérdés

Leszögezném, hogy ez nem egy femináci kérdés, mert természetesen mindenkinek joga van olyannal lenni akivel akar és azt is tudom, hogy ez erősen szubjektív. Ezekre a szubjektív véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Azért is kérdezem, mert sok esetben (az én szemszögemből, az én gondolkodásommal) nem mindig érthető és csak szeretnék tisztábban látni.

Velem is volt olyan, hogy valahogy elkezdtünk kavarni egy férfivel, teljesen váratlanul ért. Alig ismertem így értelemszerűen nem tudtam azt mondani, hogy "többet akarok", mert nyilván ahhoz több kell, viszont én nyitott voltam. De az egyértelmű volt, hogy nagyon vonzódik hozzám, egyszer le is feküdtünk és utána később mondta, hogy többet nem akarja, de akkor is megcsókolt és az egyértelműen lejött, hogy "nem veszett el a varázs" szex után, magyarul fizikailag továbbra is egyértelmű volt, hogy baromira kíván. Közben egyébként bármikor találkoztunk én sose játszottam meg magam, önmagam volt, az is látszódott hogy szimpatikus vagyok neki.

Sőt később az is kiderült, hogy sok dologban hasonlóan gondolkodunk. Szóval pl.: egy ilyen szituációban amikor szingli mindkettő, nem értem, hogy mi az a dolog ami miatt nem fordul meg benne, hogy akár már is lehetne.

Persze elfogadom.

Másik példa: van egy nagyon jó barátnőm aki mesélt egy hasonlót, hogy egy srác akit már korábbról ismert, miután egyszer összefutottak valahol megkereste, találkoztak és később le is feküdtek párszor. A srác persze aztán nem akart többet, a barátnőm meg igen. Nyilván nem lett semmi. Pedig egy gyönyörű (tényleg gyönyörű) lány, okos, vicces, aranyos, elképesztően kedves, érdekes, nem egy átlag csajszi. Ha pasi lennék futnék utána.

Szóval persze van ilyen, az ember elfogadja, de az élet megy tovább.

És oké, hogy "többre nem kell mint szex" de pont erre lennék kíváncsi, hogy ilyen/hasonló esetekben mi miatt nem?

Itt érdekelnének személyes példák/vélemények.

2023. szept. 26. 11:21
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:

Azért se értem, mert én nem így vagyok bekötve. Nem fekszem le olyannal aki emberileg nem érdekel minimálisan/nem szimpi egy kicsit sem. Illetve én nyitott vagyok, nem zárom ki, mert ha valamiért kizárnám már az elején, akkor már szex se lenne.

Tudom, hogy a férfiaknak ez más csak tényleg érteni szeretném.

2023. szept. 26. 11:23
 2/35 anonim ***** válasza:
6%
Nincs eleg jo statusza fentartani egy jobb not.. szerinted mi masert lepne le a ferfi? Draga manapsag egy szep no fentartasa..
2023. szept. 26. 11:25
 3/35 anonim ***** válasza:
87%
Érzi, tudja, hogy nem passzoltok, más a cél (te kapcsolatban gondolkodsz, míg ő szexben, élni akar, csalódás érte, nem mer újra sérülni, gyermekkori trauma - megcsalás szülők által stb). Tetszel te neki, de nem annyira, hogy szextől többre akarjon. Nem igazán tetszel, csak hiánya volt - szégyellne veled mutatkozni.
2023. szept. 26. 11:26
 4/35 anonim ***** válasza:
85%
Lehet hogy minden klappol de a férfi valami miatt nem akar kapcsolatot mert olyan élethelyzetben van,olyan tervei vannak hogy ezekkel összeegyeztethetetlen egy kapcsolat. Pl. hamarosan külföldre költözés,ottani meló stb.Írtad hogy milyen top csaj a barátnőd. Lehet hogy a csávók kevésnek érzik magukat hozzá. Nem jó az se ha túl fullos a nő mert azt mindenki meg akarja b@$Zni,ez az ideg meg nem jó ha állandóan ott van a férfiben.
2023. szept. 26. 11:30
 5/35 anonim ***** válasza:
78%

Élvezi a független életét és semmi kötelezettséget nem akar

Bonyodalmak nelkul érezzük magunkat jól

Nekem ezt mondta

2023. szept. 26. 11:36
 6/35 anonim ***** válasza:
81%

Nem beszélve arról, hogy mivel nagyon jó nő (jól néz ki és még okos is mondjuk), kisebbségi komplexust idéz elő, amitől egy férfi nem érzi férfinek mellette magát. Főként karriernél lehet ezt érzékelni.

Viszont az, hogy valaki miért nem akar többet szexnél vagy miért nem, ebben nincs konkrét összefüggés. Pláne ha amúgy is az volt leszögezve, hogy ennyi és nem több.

2023. szept. 26. 11:38
 7/35 anonim ***** válasza:
87%

-Nem jött be annyira, de alkalmira azért jó lesz

-Eleinte érdekelte a csaj, de szex után már elvesztette az érdeklődést

-Nincs még túl az exén

-Van valakije és megcsalja

-Közbejött valami váratlan pl betegség, haláleset, költözés, elvesztette a munkáját stb

-Másba szerelmes, de attól még szexelni is akar

-Sportot űz abból, hogy mennyire sok nőt megtud fektetni

Ezek közül valamelyik kérdező, nem bonyolult ez.

2023. szept. 26. 11:43
 8/35 anonim ***** válasza:
87%

"Szóval pl.: egy ilyen szituációban amikor szingli mindkettő, nem értem, hogy mi az a dolog ami miatt nem fordul meg benne, hogy akár már is lehetne."

A) Mégse szingli.

B) Elég volt neki egyszer a szex.

C) Lefeküdt volna veled, de látta hogy kezdted bele élni magad a nagy semmibe.

D)Lett volna még szex, de szerinte nincs értelme, mert nem illetek össze.

E)"Kanos" volt, de valójában nem voltál az esete.

Az egyik verzió rosszabb, mint a másik.

Egyébként fogalomzavarban szenvedsz:

Alig ismertem így értelemszerűen nem tudtam azt mondani, hogy "többet akarok", mert nyilván ahhoz több kell, viszont én nyitott voltam."

"Nem fekszem le olyannal aki emberileg nem érdekel minimálisan/nem szimpi egy kicsit sem."

Most akkor kapcsolatban gondolkodsz, vagy nem vagy semminek az elrontója? Lefekszel valakivel úgyis, hogy "csak" vonzódsz hozzá fizikailag, vagy értelmi szinten is ugyanúgy/hasonlóan kell érezned?

2023. szept. 26. 11:47
 9/35 anonim ***** válasza:
20%

#1: Most ha jól értem amennyiben bejön a csávó már az első randin mehet a szex? Akkor mit csodálkozol hogy a legtöbben dobnak? Gondolom fiatal vagy és abban a korban a legtöbb jó pasi nem akar kapcsolatot, csak szex, azért cserébe simán hazudnak is ha kell.

Hiába jössz azzal, hogy úgy is simán dobhat hogy pl 1 hónapig randiztok, de ez max egy szar kifogás, most sokkal kisebb az esélye annak, hogy 1 hónap talizás után szexeltek és akkor dob, ahhoz képest, mint pl már az első randin már püföltök egyet. A kettő teljesen más kategória, ezt max te nem veszed észre.

2023. szept. 26. 11:59
 10/35 anonim ***** válasza:
13%

Mert váltogatni akarnak.

Amelyik elkezdene birtokolni az már tovább megy annál hogy csak szex.

2023. szept. 26. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!