Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak őszintén! Mi miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak őszintén! Mi miatt van az, hogy nem akartok többet mint szex egy nőtől?

Figyelt kérdés

Leszögezném, hogy ez nem egy femináci kérdés, mert természetesen mindenkinek joga van olyannal lenni akivel akar és azt is tudom, hogy ez erősen szubjektív. Ezekre a szubjektív véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Azért is kérdezem, mert sok esetben (az én szemszögemből, az én gondolkodásommal) nem mindig érthető és csak szeretnék tisztábban látni.

Velem is volt olyan, hogy valahogy elkezdtünk kavarni egy férfivel, teljesen váratlanul ért. Alig ismertem így értelemszerűen nem tudtam azt mondani, hogy "többet akarok", mert nyilván ahhoz több kell, viszont én nyitott voltam. De az egyértelmű volt, hogy nagyon vonzódik hozzám, egyszer le is feküdtünk és utána később mondta, hogy többet nem akarja, de akkor is megcsókolt és az egyértelműen lejött, hogy "nem veszett el a varázs" szex után, magyarul fizikailag továbbra is egyértelmű volt, hogy baromira kíván. Közben egyébként bármikor találkoztunk én sose játszottam meg magam, önmagam volt, az is látszódott hogy szimpatikus vagyok neki.

Sőt később az is kiderült, hogy sok dologban hasonlóan gondolkodunk. Szóval pl.: egy ilyen szituációban amikor szingli mindkettő, nem értem, hogy mi az a dolog ami miatt nem fordul meg benne, hogy akár már is lehetne.

Persze elfogadom.

Másik példa: van egy nagyon jó barátnőm aki mesélt egy hasonlót, hogy egy srác akit már korábbról ismert, miután egyszer összefutottak valahol megkereste, találkoztak és később le is feküdtek párszor. A srác persze aztán nem akart többet, a barátnőm meg igen. Nyilván nem lett semmi. Pedig egy gyönyörű (tényleg gyönyörű) lány, okos, vicces, aranyos, elképesztően kedves, érdekes, nem egy átlag csajszi. Ha pasi lennék futnék utána.

Szóval persze van ilyen, az ember elfogadja, de az élet megy tovább.

És oké, hogy "többre nem kell mint szex" de pont erre lennék kíváncsi, hogy ilyen/hasonló esetekben mi miatt nem?

Itt érdekelnének személyes példák/vélemények.

2023. szept. 26. 11:21
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Ez megint feltételezésekbe bocsátkozás, hogy milyen az életem és szerencsére nem panaszkodhatok ami a pörgősséget illeti.

A megjegyzésem arra a részre vonatkozott, hogy nem tudom mit akarok. (De). De az élet többnyire nem úgy alakul ahogy az ember a fejében megteremti magának a kis álmovilágát és ezt én is korábban a saját bőrömön tapasztaltam.

Természetesen aki konstruktívan, normálisan állt hozzá és válaszolt annak köszönöm.

2023. szept. 27. 10:44
 32/35 anonim ***** válasza:
Minden amit írtál, úgy ahogy van komolyan vehetetlen, választ meg kaptál a kérdésedre, nem is egyszer, nem is kétszer.
2023. szept. 27. 11:05
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ez most rám (is) vonatkozik ezek alapján, hogy biztosan kielégületlen, keserű, rosszindulatú uborka vagyok, mert volt merszem azt írni, hogy kevered a szezont a fazonnal (8-as komment) és mert rá mutattam arra, hogy óvatlan vagy, ha egyéjszakás kalandokban veszel részt, hiszen kavartatok és mert egyáltalán nem ismered a másikat (11-es komment). Majd miután előszedtél és magyarázkodni kezdtél kifejtettem, hogy mindegy hogy szerinted te nem vagy könnyűvérű attól még a pasi szerint lehetsz, VISZONT hozzátettem, mint lehetséges okot, hogy lehetséges hogy az exet siratja, vagy más tetszik neki, de veled vigasztalódott. Ráadásul az első hozzászólásomban egy csomó verziót feltüntettem, ami veled egyáltalán nincs összefüggésben és akkor én is azok közé tartozom, akik irogykednek rád, rossz emberek? Köszi a bókot.

További jó szexelgetést neked mindenféle ész és női tartás nélkül!

2023. szept. 27. 11:38
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
A szokasos, a kerdezo mindent jol csinalt, amikor pedig valaki jelzi, hogy ez nem igy van, akkor ertetlenkedik. Majd megint irogatja a kerdeseit, amikor az elet ujra es ujra orrbavagja, mert nem tanul semmibol. Felnotteset jatszik egy gyermekkori alomra alapozva. A naivitasa jelentheti egyszerre a fiatal korat, de az agyi korlatoltsagat is. Nekem mar az utobbi fele hajlik az itteni kommentjei alapjan.
2023. szept. 27. 11:48
 35/35 anonim ***** válasza:
71%

"szimplán érdekelt, hogy a férfiaknak (általánosságban) miért működik ez talán másképp."

Sztereotípia jelen és kettős mérce. Nők között szintén vannak olyan emberek, akik bár nemi aktust létesítenek a férfiakkal többet nem szeretnének különböző okokból kifolyólag! Egyébként ha te olyannyira laza vagy akkor miért bánt - az egó, hiúság, hogy a férfi nem kért belőled többet?

2023. szept. 27. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!