Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Őszintén a félelmeitekről?!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén a félelmeitekről?! Nők és férfiak! Milyen félelmeitek van egy új kapcsolatban, melyek a szexualitással kapcsolatosak? (akár vicces dolgokat is írhattok)

Figyelt kérdés
Volt olyan félelmed, amiről végül kiderült, hogy jogosan félted azt a bizonyos dolgot?

2022. okt. 26. 19:14
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
Pl nekem az a legnagyobb félelmem, h a nő faxa nagyobb az enyémnél!
2022. okt. 26. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
A legnagyobb félelmem az, hogy a férfi durva lesz velem, esetleg megerőszakol.
2022. okt. 26. 19:20
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Az, hogy nem passzolunk majd a szexben, nem lesz elég figyelmes, odaadó
2022. okt. 26. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
17%
Előre félek attól hogy kicsi a farka:D de szerencsére még nem került olyanra sor
2022. okt. 26. 19:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Félek, hogy nem lesz jövője a kapcsolatnak. Talán nem jogos, de még suliba járunk, fogalmam sincs, mi lesz ebből.
2022. okt. 26. 19:55
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Attól, hogy a nő elutasít a kis farkam miatt (még akkor is, ha minden másban passzolunk), vagy ha az érzelmek miatt össze is jön velem és velem marad, akkor csalni fog a hátam mögött normál méretű férfiakkal.

Teljesen bele vagyok betegedve ebbe a gondolatba (ami a valóban kis péniszem miatt nem alap nélküli), megmérgezi az egész életem.

2022. okt. 26. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Sose volt ilyen félelmem, belevágunk és majd menet közben kiderül :) Na jó fiatal, tapasztalatlanként volt - de nem a szextől, hanem a visszautasítástól.
2022. okt. 26. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
Főként testi dolgok. Félek hogy a srácot zavarni fogják majd a hasi hurkák, van olyan 4 kg túlsúlyom. Aztán szerintem elég ronda a pucim is attól is tartok hogy nem fog tetszeni neki (eddig nem volt gond aki látta de sose tudni) . S van egy velem született folt a combomon elég nagy. Ez is zavar.
2022. okt. 26. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Félek attól hogy elhagy egy jobbért. Mindenhol nagyon passzoljunk, nagyon szeretjük egymást. Egyszerűen testképzavarom van. Nem vagyok 50 kg és vannak bőrhibáim. Persze, sportolok és figyelek az étrendemre is, de annyi szép, vékony lány van hogy sokszor szomorkodom emiatt. :/
2022. okt. 27. 08:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem az volt, hogy nem fog megbecsülni eléggé. (Hát annyira tényleg nem, csak egy kicsit...)
2022. okt. 27. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!