Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi volt a legjobb "vadász" élményetek?
Gondolok itt ugye a vadászösztönre.
Mi volt a legemlékezetesebb és hogy végződött?
"levadászni" A nőt.
A vége: házasság és 2 gyerek.
Életem első, és egyetlen leszólítása a Ferenciek terénél, jött szembe velem egy aranyos lány, és végig nézett, én mentem le az aluljáróba, Ő jött fel, végig néztük egymást, mosolyogtunk egymásra, de nem szólítottam meg, hanem mentem tovább, közben vívódtam magammal, hogy miért vagyok ennyire töketlen, szóval elindultam vissza, Ő pedig szintén elindult visszafele, majd megszólítottam, beszélgettünk kb egy 10 percet, telefonszámot cseréltünk, később randiztunk és összejöttünk, 5 évig voltunk együtt aztán kihűlt a kapcsolat.
Amikor megszólítottam pont egyetemre mentem volna be órára, de miután sikerült, annyira felpörögtem, hogy nem bírtam az egyetemre gondolni, és elkellett mennem futni, hogy levezessem a pörgést :D
Azóta sem adott ilyen jeleket élőben senki, azóta se ismerkedtem ezért élőben, Tinderen meg nem szeretek, ennek a következménye, hogy már 1,5 éve szingli vagyok :D
#2: Ez aztán sztori. :)
Nekem is volt ilyesmi, hogy lestük egymást gyógyszertárban, de nem lett belőle semmi, én mentem balra ő meg jobbra, pedig milyen szép kék szemei voltak. :D
A lányt az első netes randira elkísérte a mamája is.
Azt hittem, hogy ez valami vicc, de nem akartam bunkó lenni és végül is beültünk egy sörözőbe. Annyira jó lett a hangulat, hogy később a lakásukon folytattuk. A kiscsaj nem bírta az italt és egyszerűen elaludt beszélgetés közben. Mi meg egymásra néztünk a mamájával és a hálóban folytattuk az estét...
Éjjel eljöttem, de soha többet nem találkoztam egyikőjükkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!