Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen volt a legjobb orál élményetek? Milyen technikát használt aki csinálta? 18l
Arra lennék kíváncsi ki milyen technikával szereti ha szopják. Én imádom a barátomnak csinálni, lemélytorkozom mindig de rajta kívül még nem csináltam senkinek és kíváncsi vagyok ki mit szeret. Érdemes a kezeim is használni?
Kérlek legyetek minél részletesebbek, mert amikor megkérdezem őt mindig azt mondja tökéletes és ne változtassak semmin de engem mégis érdekelne egy két praktika
Kort is írjatok, köszi
Gyere kislány megtanítalak.
A barátod egy kisfiú, kiütöm.
26F (éjszakai kemény Fickó ;) )
Kéz nem kell. A legjobb orált egy szűz lánytól kaptam, valószínű gyakorolhatott banánon vagy bármin. Igazi profi volt, hibátlanul lekapott. Csak ajakkal csinálta, ez volt a kulcs.
30 F
Igazából szerintem erre nem lehet jó választ adni. Ember, partner, hangulat, környezet függő.
Szerintem próbálkozz mindennel ami eszedbe jut és meglátod kinek mi tetszik
Fura, de szerintem a lányok nem tudnak lélekből szopni... Azért teszik, hogy kielégítsenek, aztán kész. Talán ha életemben egy olyan orál volt, amire azt mondom, hogy "na ez igen".
Amúgy szerintem mindegy, hogy csak szájjal vagy kézzel is, a szenvedély lenne a lényeg és hogy a lány is élvezze :)
29 F
#6 Hogy "nem tudnak lélekből szopni"?
Ebben tévedsz.
6os
De van ilyen lány, de úgy nagyjából 5ből 1. Egy csajom volt, aki művészi szinten művelte az oralt, na ő tényleg imádta, erre izgult fel, ez volt neki a csúcs a szexben, hogy szophat. Nem rosszból mondom, ő mondta. Nem a technika a lényeg, hanem hogy ösztönből mennyire imádta.
Hát a legjobb élmény egyértelműen az volt amikor arra ébredtem reggel! De ilyen csak egyszer volt sajnos!
Amúgy én a mélytorkot kifejezetten nem igénylem. Én sokkal jobban szeretem, ha csak a makkomat kényezteti, mivel az a legérzékenyebb.
Ha finoman elkezdi puszilgatni a makkot, eztán egy idő után a puszilgatás átmegy finom kis "harapdálásokba". Persze csak az ajkakkal, finoman. Ezután átvált szopogatásba, de azt is csak a megnedvesített ajkaival, és csak a makkon.
A kezét pedig mindenképpen használja a pénisz szárán. Engem nagyon izgat a látvány, ahogy marokra fogja a péniszemet.
Remélem tudtam segíteni!
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!