Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen volt a legjobb orál élményetek? Milyen technikát használt aki csinálta? 18l
Arra lennék kíváncsi ki milyen technikával szereti ha szopják. Én imádom a barátomnak csinálni, lemélytorkozom mindig de rajta kívül még nem csináltam senkinek és kíváncsi vagyok ki mit szeret. Érdemes a kezeim is használni?
Kérlek legyetek minél részletesebbek, mert amikor megkérdezem őt mindig azt mondja tökéletes és ne változtassak semmin de engem mégis érdekelne egy két praktika
Kort is írjatok, köszi
Az egyik csajom úgy szopott, hogy a szemeim ketté álltak basszus. El tudnám mondani de monológot nem szívesen kezdek róla mert lehet, hogy a végére nem jól sül el :D
Egyébként volt egy másik csaj aki nagyon igyekezett és ő konkrétan szopott, mint a gép. Szívta, tövig tolta bőnyállal, stb.. de nagyon gyorsan és erősen csinálta így inkább csiklandozott, emiatt inkább kellemetlen volt, mint jó. Szóval tényleg technika függő is a dolog. Az első csaj basszus... jobban szerettem a száját, mint a punciját. :O
Nekem a legjobb élményem egy ismerős lánnyal volt ilyen téren. Nem valami kicsi a farkam és addig nem volt olyan lány aki tövig be tudta volna kapni. Na az a csaj ahogy elkezdett szopni folyamatosan ment benne mélyebbre és mélyebbre és tövig bekapta, sőt a nyelvével még megnyalta a heréimet is. Fantasztikus volt. És a végén le is nyelte az eredményt.
És közben cirógatta a heréimet és kicsivel alatta a gátamat is. Érdemes azt is megpróbálni, jóleső érzés tud lenni.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!