Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Mi volt a legjobb élményetek, ami örökre megmarad?
Hamarosan találkozok egy férfivel, idősebb tőlem több mint 10 évvel.
Ez lesz az első szex, de szeretnék mindent jól csinálni, és bár nem vagyok már tizenéves, nagyon izgulok :D
A szexben egyébként mindenben passzolunk, mármint az eddigi beszélgetés alapján. (volt képcsere, chatszex és minden ami belefér, de személyesen még nem tudtunk találkozni) de mindkettőnknek bejön a kikötözés, a segéd eszközök, anál...
Arra gondoltam megmaszírozom, amolyan lingam szerűre gondoltam. Esetleg kicsit a feneke felé is elkalandozva, óvatosan, síkosítóval.
Szeretnék olyan élményt nyújtani neki, amit soha nem felejt el.
Ha van bármi ötlet, tapasztalat, örülnék ha megosztanátok velem.
Volt ilyen! Életem első szexe.
De ez a lányoknál is így van, mert hogy én pasi vagyok!
A legjobb amikor már a popsiba voltam és egy vibri a punciba...
Mit mondjak fantasztikus érzés volt !!
2
ezt ő is említette, és nekem is tetszene, de ez ennyire nagy élmény egy pasinak?
pont emiatt kérdezem, mert ugye nő és férfi másként látja/éli meg ezeket a dolgokat.
köszi a válaszokat.
5
ez a felnőtt kategória, de azért köszi a teljesen hasztalan hozzászólást. ment a piros pacsi...
a többieknek a zöld
Pont ebben a hónapban történt, ezért részletgazdagon él még bennem az emlék. Vasárnap este volt, hűvös, tavaszi szellő cirógatta a bőrömet, nagyon szomorú voltam. A választási műsort néztem. Mikor megláttam az előzetes eredményeket, úrrá lett rajtam a reményvesztettség, felvetődött bennem a külföldre költözés gondolata. Letargiám épp a végletekig fokozódott, mikor egy erőlteljes széllöket fújt be kintről, érdekes módon hagymaszaggal telítve a szobát. Kinéztem az ablakon, ereimben elhűlt a vér: egy hatalmas, zöld teremtmény állt kint tölcsér fülekkel, egyenesen rám szegezve átható pillantását. Nagyon megijedtem, különösen akkor, mikor hirtelen eltűnt az ablakból. Néhány másodpercig remegve bámultam a látszólag békés sötétségbe: a félelem megbénított. Még fel sem ocsúdtam, mikor hatalmas robajjal keretestül betört a bejárati ajtó, mögötte a zöld, pocakos figura állt. Felmérte a terepet, a küszöbön átlépve felém vette az irányt. Ahogy megállt előttem, virsli ujjainak egyikével végigsimított arcomon, melyen még látszódtak a műsor által kiváltott sírás nyomai. Kérdőn nézett rám. Én a televízió irányába mutattam, a mozdulattal párhuzamosan szemem friss könnyel telt meg. A fullasztóan hagymaszagú teremtmény kikapcsolta a készüléket, majd a derekamnál kezdett matatni. Felfogtam, mit csinál, ám hirtelen támadt depresszióm apátiájában egykedvűen hagytam, hadd történjenek meg velem az események. Lehúzta a nadrágomat és az alsógatyámat is, szabaddá téve lankadt péniszemet. Lehúzott a szőnyegre, ahol négykézlábra állított. Míg én az ország jövőjén keseregtem altruista felindulással, ő mögém került és megszabadította testét a ruháitól. Letérdelt, a fülemhez hajolt – hatalmas pénisze a hátamat súrolta –, majd a következő szavakat ültette felém sodródó, hagymaszagú lehelletének felhőjére:
– Az ogréknál nincs reklámszünet.
Tényleg nem volt. Akkor és ott életem legfurcsább, egyben legemlékezetesebb élményével lettem gazdagabb, az a nap pedig a legrosszabból varázsütésre a legjobbá változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!