Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfiak ti mit szerettek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak ti mit szerettek a nőkben?

Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 16:43
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
52%
én a pin#t
2023. szept. 24. 16:47
 2/32 anonim ***** válasza:
62%
Érzelmesség, gyengédség, cukiság, külső dolgok
2023. szept. 24. 16:50
 3/32 anonim ***** válasza:
42%
A p#nát.
2023. szept. 24. 16:51
 4/32 anonim ***** válasza:
68%

Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de én az alábbi dolgokat szeretem a nőkben:

Elsősorban a Káoszt. Azt a fajta erőt, ami felborzol mindent, számomra érthetetlen módon összekavar és végül mégis Rendet ad ki magából.

Nem racionálisak, mégis logikusak.

Ami egyszerű, megbonyolítják, ami bonyolult, leegyszerűsítik.

Képesek színt és életet vinni a világba.

Van szépérzékük.

Én, a férfi, képes vagyok felépíteni a környezetemet, az életemet, a jövőmet, képes vagyok megtervezni és megindokolni mit miért teszek, hogy praktikus, hasznos.

De ez így unalmas, üres. Eredményes, de üres.

Aztán jön a Nő és megtölti az egészet tartalommal, élettel, színnel.

2023. szept. 24. 16:52
 5/32 anonim ***** válasza:
49%

Ilyen nyálas bullshitelést is régen láttam

2023. szept. 24. 16:54
 6/32 anonim ***** válasza:
64%
4-milyen szépen mondtad, hogy p..nat 😀
2023. szept. 24. 16:54
 7/32 anonim ***** válasza:
58%
Barátságukat
2023. szept. 24. 17:02
 8/32 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem a 4-es nagyon szépet írt, a 6-os pedig megnevettetett. :D

N

2023. szept. 24. 17:22
 9/32 anonim ***** válasza:
58%

6, fair enough:D

Ugynaakkor 12 éve vagyok együtt egy nővel és a mai napig élvezem amikor felülünk valamiféle érzlemi hullámvasútra, örülök, ha otthonná teszi a lakást amibne élünk stb...

Én megélem azt amit a jin-jang ábrázol. Fekete és fehér, egy apró résszel a másikból magukban, és csak a kettő együtt alkot egészt.

Mert a nőnek meg kellek én, hogy stabilitást hozzak a Káosz közepette, hogy az ábrándból praktikus tervet készítsek, stb..

Nyálas? talán. Manapság örülni a természet és a világ csodáinak nyálas dolog, de ez van.

2023. szept. 24. 17:26
 10/32 anonim ***** válasza:
71%
Mármint 5ösnek címeztem a 9est, de jjja, 6os, nyilván az is benne van:D De a pinához elég homo sapiens nősténynek lennie. Aki nem válogatós, az a homo sapeinshez sem ragaszkodik:D De ez messze áll szerintem a nőtől és a férfitól.
2023. szept. 24. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!