Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfiak ti mit szerettek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak ti mit szerettek a nőkben?

Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 16:43
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
22%
#30 Ezt az egyet bölcsen teszed.Bohóckodjál mással.
2023. szept. 24. 21:45
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

26, szerintem félreérted a kérdést.

A kérdés az, hogy TE mit szeretsz a férfiakban. Mármint most nem, de na, a kérdés reciproka ez lenne.

És leírtad, hogy bizonyos típusú (azaz bizonyos tulajdonságokkal rendeklező) férfiakat kedvelsz. Mittudomén, (elnézést a sztereotíp példákért) hogy olyan szőrösek vagy olyan jól bírják fizikailag a strapát vagy olyan megoldás-centrikusak.

Amiket én, a bullshitelős leírtam asszem a 4esben, az sem illik mindenkire. Valójában a feleségemet vettem mintaként. nyilván egy csomó nőre nem igaz. De én ezt szeretem a nőkben, ezeket a fajta nőket keresem (kerestem!:D), mert.. én ezt szeretem bennük. Valaki meg lehet pont azt szereti a nőkben, hogy mos-főz takarít, terpeszt, nem kérdez. Van akinek ez tetszik bennük és nem szeretik pl azt a kreatív, érzelmi tornádó jellegű nőt, akit én. Mindkét válasz helyes.

Szóval nem az általánosságba vett nő a kérdés, hanem az, hogy az adott válaszoló mit szeret bennük.

2023. szept. 25. 00:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!