Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén?
Nem tudok ilyet mondani. Soha nem volt tartósan mellettem egy nő sem, így igazából csak az álomképet ami bennem élt egykor.
Azt, hogy nő.
Egy nőben mit szeretek? Úgy egyben mindent. Akit megszerettem, egyiknél sem volt lista, hogy ez és ez nagyon jó benne, ez a pár dolog meg úgy elmegy és megint van pár dolog ami pocsék benne.
A hisztérikus rohamokat
A menstruáció időszakát
A kritikus énjüket
A pénzszerető attitűdjüket
Az értelmetlen locsogást
Stb. 🤣🤣🤣
Az egyik srac a nöje külsejét szerette
A masik a nöje vicces ügyetlenkedèseit ami mi dig vicces szitukat szült
A szomszed szerintem azt szereti a nöjében hogy az mindig nevet mert en(mint szinten nö)siman kihallom hogy a nö egy rakàsszor csak kenyszeresen/eröltetten nevet szoval valszeg a parjanak jatsza a fejét illetve tarsaagban ha nevet vki ugy erzi "felül kell nevetnie". Tudom erdekesen hangzik de tarskeresös showban is mondta mar az egyik ffi hogy ö a nevetös nöket szereti erre minden nö folyamatosan vihogott neki (valami parvalasztos verseny volt)
Van aki azt szereti a nöjében (föleg feltekeky tipusok)hogy a nöjére nem bukik senki, igy meg se tudja csalni a nö, illetve az ilyen nök azzal is együttmaradnak aki veri öket, szoval sokan a hierarchiat szeretik a nöben hogy az föz mos takarit gyereket nevel es csend a neve
Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!