Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak ti mit szerettek a nőkben?
Természetesen fontos hogy tudjunk értelmesen kommunikálni, és adott esetben bonyolult dolgokról beszélgetni(plusz én szeretek pszichológiai dolgokról beszélgetni hosszan).
Viszont ezt azért nem írtam le, mert olyanokban gondolkodtam amiket kifejezetten a nőkben szeretek, és pl a férfi barátaimban nincsenek meg.
Szóval ha ez volt a szándékod, akkor inkább olyasmit kellett volna kérdezned, hogy "Milyen számotokra az ideális nő?"
Haha én baráti résszel fordítva vagyok, nőkkel barátkozom és férfiakkal lenne egyszerű a kapcsolat, de hát nem vagyok meleg sajnos :D Így marad a párkapcsolati része is nőkkel:(
Amúgy nem azért, de szerintem a kérdés alapvetően hülyeség, írom ezt nőként.
A nők közül nem mind ugyanolyan, a férfiak is mind különböznek egymástól.Mindenki más ember, más személyiséggel.Nyilván minden EMBER olyan EMBERT tart értékesnek, akivel összeillik.
Engem ha nőként megkérdeznének, hogy mit szeretek a férfiakban, kb semmit nem tudnék mondani.Mert én is csak bizonyos típusú embereket szeretek, az más kérdés, hogy párkapcsolatra egy bizonyos típusú FÉRFI emberre van szükségem, mivel heteroszexuális nő vagyok.
Na, most itt amiket a pinán kívül itt felsoroltak a férfi válaszolók, azok közül kevés, ami rám illik, pedig én is nő vagyok.
Házas vagyok, tehát ezek szerint a férjem meg az én tulajdonságaimat értékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!