Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfiak ti mit szerettek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak ti mit szerettek a nőkben?

Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 16:43
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Azért ez nagyon kiábrándító. A testi funkciókon vagyis egy (rögeszmen) pin*n kívül még szóba jött a cukiság és a törékenység is mint érték. Szellemi, értelmi dolgok még csak szóba sem jöttek igazán, ez arra enged következtetni, hogy a vagy nincsenek vagy egyaltalan nem érdekli a férfiakat a pin*n kívül más. Aki nem törékeny az mit csináljon vagy aki nem cuki? Egyáltalán mit kezdjen veletek egy nő? És tisztelet a kivételnek annak az egy két normális hozzászólónak de a maradék miért csodálkozik azon ha egyedül van, hiszen számára csak egy tárgy a nő.
2023. szept. 24. 21:15
 22/32 Sunshinedoll ***** válasza:
74%
Szerintem elég kevés férfi kedveli a nőket. A férfiak egymást kedvelik, mégis nőt akarnak maguknak, pedig mennyivel könnyebb lenne, ha egymással randiznának :D
2023. szept. 24. 21:20
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen fontos hogy tudjunk értelmesen kommunikálni, és adott esetben bonyolult dolgokról beszélgetni(plusz én szeretek pszichológiai dolgokról beszélgetni hosszan).

Viszont ezt azért nem írtam le, mert olyanokban gondolkodtam amiket kifejezetten a nőkben szeretek, és pl a férfi barátaimban nincsenek meg.

Szóval ha ez volt a szándékod, akkor inkább olyasmit kellett volna kérdezned, hogy "Milyen számotokra az ideális nő?"

2023. szept. 24. 21:22
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Haha én baráti résszel fordítva vagyok, nőkkel barátkozom és férfiakkal lenne egyszerű a kapcsolat, de hát nem vagyok meleg sajnos :D Így marad a párkapcsolati része is nőkkel:(

2023. szept. 24. 21:23
 25/32 A kérdező kommentje:
Mi nők nem kerülünk ennyire a hatásuk alá, csak a saját gondolataink hatása alá, amiről azt hisszük, hogy közük van a ferfihez.
2023. szept. 24. 21:26
 26/32 anonim ***** válasza:
36%

Amúgy nem azért, de szerintem a kérdés alapvetően hülyeség, írom ezt nőként.

A nők közül nem mind ugyanolyan, a férfiak is mind különböznek egymástól.Mindenki más ember, más személyiséggel.Nyilván minden EMBER olyan EMBERT tart értékesnek, akivel összeillik.

Engem ha nőként megkérdeznének, hogy mit szeretek a férfiakban, kb semmit nem tudnék mondani.Mert én is csak bizonyos típusú embereket szeretek, az más kérdés, hogy párkapcsolatra egy bizonyos típusú FÉRFI emberre van szükségem, mivel heteroszexuális nő vagyok.

Na, most itt amiket a pinán kívül itt felsoroltak a férfi válaszolók, azok közül kevés, ami rám illik, pedig én is nő vagyok.

Házas vagyok, tehát ezek szerint a férjem meg az én tulajdonságaimat értékeli.

2023. szept. 24. 21:27
 27/32 anonim ***** válasza:
45%
Jol kijonni egy novel csak egy muvesz lelku ferfi tud akiben vannak romantikus erzelmek, a tobbi ferfi csak el van fizikai okokbol.
2023. szept. 24. 21:32
 28/32 anonim ***** válasza:
63%
#26 te unalmas vagy inkább :D
2023. szept. 24. 21:35
 29/32 anonim ***** válasza:
69%
#28 Tőlem ne is várd el, hogy szórakoztassak.
2023. szept. 24. 21:43
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
#29 Nem is várok tőled semmit őszintén
2023. szept. 24. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!