Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik/Férfiak! Ti milyen viselkedést/tulajdonságot utáltok/nem szerettek a barátnőtökben/nőkben?

Figyelt kérdés

Értek ez alatt ilyenek értek:

-túl sokat beszél

-túl sokat irogat rá

-nem túl házias

- féltékeny

stb. de pasik ti ezt jobban tudjátok

Kis közvélemény kutás, amit később magamon is hasznosítaná és más csajszinak is segíthet.

25/L

2016. márc. 22. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
hol lehet lapot kerni?mert van jo par
2016. márc. 22. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Engem legjobban a "hiszti" zavar, meg ha megkérnek valamire, hogy csináljak meg, közben pedig mondják, hogy hogyan is kéne. Bármi mást képes vagyok kezelni. 29/f
2016. márc. 22. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyedül az zavar, hogy az én végzettségem élelmiszer mérnök... Tudok egy két dolgot az étrendekről... De a kedvenc márkája/brandje kidob valami csodafogyókúrás szert, akkor mondhatok bármit, elmagyarázhatom mi hogy működik és mekkora placebo az egész a kis hülye megveszi 20-30-40 ezrekért, mert a brand nem hazudik...
2016. márc. 22. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A képzelt barátnőm pont tökéletes. Csak azt nem szeretem benne, hogy nincs. De most éjjel is tök jó éjszakánk volt álmomban :)
2016. márc. 22. 11:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Jó a szöveged 4-es. :)

Köszi várom még :)

2016. márc. 22. 11:48
 6/9 Titusztitusz ***** válasza:
A féltékenység meglétét szoktam a legjobban utálni a nőkben...Meg még a hisztis természetet...Meg a nem túl háziasság meglétét...No és még a BUTASÁG az, amit utálni szoktam egyes nőkben...
2016. márc. 22. 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nemigen értékelik :) (fáradt mosoly ez most)

2016. márc. 22. 11:50
 8/9 anonim ***** válasza:
A magas hisztiszint és az irgység a pillantyi vagy tartósabb sikereinkre.
2016. márc. 22. 13:53
 9/9 anonim ***** válasza:

-Hiszti

-Panaszkodás

-Nem tudok főzni, de minek is

-Nem tudok Takarítani, de minek is

-Nem tudok mosni, de minek is

Az, hogy egy nő sokat beszél nincs gond, amíg nem panaszkodik, meg sír. Hogy sokat ír rám, azzal sincs, mert tudom, akkor hiányzok neki.

Féltékenységgel sincs gond egy egészséges szintig.

De, aki nem tud ételt csinálni, mosni, takarítani, az majd, hogyan akarja esetleg a közös gyereket felnevelni.

A vicc, az, hogy 2 randi oldalon is fent voltam. Kíváncsiságból felraktam a sogórom BMW-jét, ahogy vezetem és társai. Jött 100-val a levelek, mikro leírtam, mit várok el egy nőtől, akkor 99% lelépett, mikor elmentem a randira a BMW-vel, ott kiderült, hogy a maradék 1%-se jó semmire, aztán kiírtam egy szép listát, hogy mit keresek egy nőben, és, hogy nálam mi az alap. Mivel én is tudok, főzni, mosni, vasalni, takarítani, így elvárom a páromtól is. Hiszed vagy nem a kutya nem írt rám 2 hónapig. Mikor levettem a szöveget, minden újra kezdödött.

2016. márc. 23. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!