Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik/Férfiak! Ti milyen viselkedést/tulajdonságot utáltok/nem szerettek a barátnőtökben/nőkben?
Értek ez alatt ilyenek értek:
-túl sokat beszél
-túl sokat irogat rá
-nem túl házias
- féltékeny
stb. de pasik ti ezt jobban tudjátok
Kis közvélemény kutás, amit később magamon is hasznosítaná és más csajszinak is segíthet.
25/L
Jó a szöveged 4-es. :)
Köszi várom még :)
Kár, hogy nemigen értékelik :) (fáradt mosoly ez most)
-Hiszti
-Panaszkodás
-Nem tudok főzni, de minek is
-Nem tudok Takarítani, de minek is
-Nem tudok mosni, de minek is
Az, hogy egy nő sokat beszél nincs gond, amíg nem panaszkodik, meg sír. Hogy sokat ír rám, azzal sincs, mert tudom, akkor hiányzok neki.
Féltékenységgel sincs gond egy egészséges szintig.
De, aki nem tud ételt csinálni, mosni, takarítani, az majd, hogyan akarja esetleg a közös gyereket felnevelni.
A vicc, az, hogy 2 randi oldalon is fent voltam. Kíváncsiságból felraktam a sogórom BMW-jét, ahogy vezetem és társai. Jött 100-val a levelek, mikro leírtam, mit várok el egy nőtől, akkor 99% lelépett, mikor elmentem a randira a BMW-vel, ott kiderült, hogy a maradék 1%-se jó semmire, aztán kiírtam egy szép listát, hogy mit keresek egy nőben, és, hogy nálam mi az alap. Mivel én is tudok, főzni, mosni, vasalni, takarítani, így elvárom a páromtól is. Hiszed vagy nem a kutya nem írt rám 2 hónapig. Mikor levettem a szöveget, minden újra kezdödött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!