Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,100%-ból nektek mennyit jelentenek az alábbi belső értékek? Úgy érzem nem becsül meg eléggé a barátnőm. Igen neki is elmondtam. Kertelés nélkül leírom minden tulajdonságot ami így 5 perc alatt eszembe jut, aztán meglátjuk.
- Pasi vagyok és imádok főzni, Jól főzni :)
- Értek a számítógéphez, de csak munkára, olvasásra használom. Nem tudok 10 percél többet játszani rajta.
- Lassan megondoltan szeretek cselekedni, ha kapkodni kell szinte tuti, hogy hibázom.
- Szeretek maszirozni
- Héba hóba meglepem virággal kedvességből
- Heti 2-3 alkalommal vágyom a szex-re (Pasi vagyok, ez a minimum ideál, a több nem probléma... Pasik.... :D )
- Hamar elkap a vágy, így az elején gyors vagyok, de aztán belejövök :)
- Valamikor lassú szex a nyerő, van amikor a gyors.
- Kipróbálnám valami extrém helyen. A párommal eddig csak ágyban, pedig a szája az nagy hogy, na majd egyszer itt egyszer ott. Hiszem ha látom :)
- Télen nem nagyon szeretek kimozdulni.
- Nyáron és jó időben imádok kirándulni, vagy szabadban lenni.
- Ha nyár akkor kerti parti.
- Ha a párom vagy akkor a barátok 2. helyre kerülnek, ez van mindeki tudja, azt ossza be ami jut :)
- Ha hívnak akkor megyek segítek, ha tanács kell segítek. Lelki ismeret furdalásom van, ha nem jön össze a dolog, vagy nem sikerült.
- Nem szeretek a barátnőmmel együtt vásárolni, elmegyek ha kell segítek elmondoma véleményemet, de nem hazudok.
- Őszínte vagyok, nem nyers mert azt nem szeretem, de nem halgatok el dolgokat inkább elébe megyek.
- Ritkán TV-zek nem köt le.
- Facebook 10-15 percben elég, nem érdekel mások élete családfája.
- Nem vagyok családcentrikus, számomra elég ha havonta 1x beszélek valakivel a családból.
- Nem vagyok féltékeny örülök, hogy szép a barátnőm, persze kiakaszt amikor valaki látja, hogy ott vagyok és nyomul, de szerintem a párom nagy lány megoldja. Nem kell játszanom a legényt.
- Alkohol, szeretem. Magamtól ritkán iszom, barátokkal természetesen jobb, részeg eddig 3 szor voltam szerintem összesen (27F)
- Nem szeretek teregetni
- Nem vagyok rendmániás, de szeretem a rendet. Számomra kikapcsolódás tud az is lenni, ha rendbe rakom a házat 1-2 óra alatt.
- Nem zavar, ha enm borotválkozok minden nap. Ált. a 3 napon túl nem bírom tovább :)
- Orális szex 7 évig, megtagadta tőlem a barátnőm, nem halok bele ha nincs, szex elött, utána, alatta. Nem erőltetem amit nem szeretsz.
- Szadó dolgokra nem vagyok vevő.
- Análszex nem vágyom rá, nem is értem más pasik miért eröltetik.
- Romantika: Mozi, Étterem,Esti séta számomra ezt jelenti.
- Mikor szerelmes vagyok szeretem versben leírni, de ritkán teszem.
- Macskás vagy kutyás? - Egyik sem, mindkettőt imádom de nem húz a szivem egyik iránt sem.
- Megmondom ha egy barátnőd szebb nálad, és azt is hogy miért. De a szépség, az mindig egy pillanatnyi dolog, a belső érték erősebb.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, várom a válaszokat. Köszönöm előre is.
hát az utolsó nagyon nem jó. de úgy se, ha azt mondogatnád lazán,hogy az a nő szebb nálad,mert jobb a hátsója, az a nő jobb, mert szebb a haja. stbstb..
ha valakit szeretek ezt mondjuk hanyagolnám..
Az, hogy azzal traktálod, hogy a barátnője szebb, tőlem is kicsit távol áll. De talán azért, mert én máshogy érzek ezzel kapcsolatban. Nekem mindig az a legvonzóbb, akit szeretek. De ez emberfüggő. A többi tulajdonságoddal nincs különösebb baj így első olvasatra.
Miért érzed, hogy nem becsül a barátnőd?
Igen.70%-ban ideàlis vagy.. :)
Furcsa hogy kibirod oràl szex nèlkül 7èvig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!