Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit szerettek a nőkben? 21N
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mik azok a gesztusok, dolgok, amiket szerettek bennünk? Miért vagytok oda a nőkért? Jó, itt most nem a szexuális töltetű dolgokra gondolok, hanem pl. ilyenekre: én személy szerint azt szeretem a férfiakban, hogy lehet rájuk támaszkodni, határozottak stb. Sajnos még nincs sok párkapcsolati tapasztalatom, h tudjam a választ fordítva, ezért kérdem, hogy mégis mit láttuk bennünk.2013. dec. 6. 16:36
2/21 anonim válasza:
A férfiak a gyengédséget, és a bájt látják bennünk. Na meg a szépséget, kecsességet.
Meg a puncinkat...
3/21 anonim válasza:
A kedvességet, empátiát és a törődést.
4/21 anonim válasza:
Én szeretem a mindig vidám, kicsit bolondosabb lányokat, akik sokat bírnak beszélni. Én elég szűkszavú vagyok, inkább az a "keveset beszél, de ha megszólal, annak súlya van" típus. Egyeseknek kicsit mogorvának is tűnhetek. Meg maga a hangulatom is kissé melankolikus általában. Az ilyen lányok viszont mindig feldobnak. Jól kiegészítene egy ilyen lány.
5/21 anonim válasza:
Hogy van kinek megfogni a kezét van kit átölelni, van kivel nyaralni menni akivel dugni is lehet.
És most már ez egyre gyakrabb, hogy csak a nőre számíthatok mint társaságra, mert szinte az összes barátomnak gyereke / gyerekei lettek és megváltozott az élet.
6/21 anonim válasza:
#1 +1
"nem a szexuális töltetű dolgokra gondolok"
Gondolod, hogy azokon kívül van még vmi?
V ha azok nem lennének, akkor a többi hülyeségért akármelyik férfi is feláldozná a lelki nyugalmát, csak úgy önzetlenségből, hogy a nő ne unatkozzon, és legyen a nőnek kin nyűglődnie? Lóf.aszt!
7/21 anonim válasza:
A nők vidámságot, játékosságot, szórakozást és rengeteg nevetést hoznak a férfiak életébe. A barátnőm ezeket hozta magával...
8/21 anonim válasza:
Szeretnék virtuális csókot küldeni mindenkinek, aki nem testrészeket írt. Isten áldjon titeket.
9/21 anonim válasza:
Szépséget, humort, egy kis kiszolgáltatottságot, türelmet...
10/21 A kérdező kommentje:
a normális válaszokat nagyon szépen köszönöm :)
2013. dec. 6. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!