Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak!Volt már úgy veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak!Volt már úgy veletek, hogy nagyon vágytatok egy nőre, de nem kaphattátok meg őt és ezért elkezdték kocsmázni?

Figyelt kérdés

Az ok pl mert a nő párkapcsolatban élt, vagy bár szingli volt, nem akart veletek párkapcsolatot stb.

És hogy vagy emiatt kezdtek el alkoholra rãszokni, vagy ha már eleve iszogatõsok voltatok, még gyakrabban nyúltatok a pohár után?

2023. szept. 26. 12:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem emiatt.
2023. szept. 26. 13:12
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy ürügy a gyenge jellemre.

Én is ihatnék, tekintve, hogy a tiednél kicsit komolyabb problémákkal küzdök, mégsem nyúlok a pohár után (pedig a családunkban több alkoholista is van, tehát valamilyen szinten genetikailag kódolva van nálam, hajlamos lennék rá).

Akarat és tudatosság.

2023. szept. 26. 13:18
 3/17 anonim ***** válasza:
Igen. Ezert kocsmazok mar 30 eve
2023. szept. 26. 13:53
 4/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, és H ndolod, ha megkaptad volna a kiszemelt nőt,akkor tutira nem kocsmáznãl? Vagy mondjuk lényegesen kevesebbet?
2023. szept. 26. 14:02
 5/17 anonim ***** válasza:
69%
Az iváshoz nem kell nő, én anélkül is tudok inni.
2023. szept. 26. 14:14
 6/17 anonim ***** válasza:

Öhm, nem.

Ez csak egy kifogás az alkoholizmusra.

Végignéztem ahogy apám leépült a piától. Megfogadtam, hogy én sosem fogok erre az útra lépni.

Az alkohol nem megoldás semmire. Struccpolitika, ráadásul annak egy nagyon káros módja.

ha szerelmi bánatom volt, akkor több időt töltöttem a barátaimmal. Oké, persze, előfordul, hogy velük is a piálás a program, de nem azért, mert bánatod van, hanem mert együtt van a csapat. De piálás nélkül is sokat segítettek ilyen esetekben.

2023. szept. 26. 16:32
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
Kocsmába ugyan nem kezdetem el járni, de rászoktam az alkoholra. Igazából ez adott egy kis boldogságot, ami miatt sikerült elterelnem a figyelmemet az adott lányról. Aztán kiábrándultam belőle és az ivászatról is leszoktam.
2023. szept. 26. 17:06
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem kell azért valamilyen szinten kötődni az alkoholhoz, hogy emiatt kocsmázni kezdjen az ember. Ismeretségi körömben volt már példa arra amit írsz, de olyanra is hogy az illető láncdohányos lett nő miatt. De csak átmenetileg. Én az ilyen krízishelyzeteket sporttal próbálom levezetni,mert az én családomban is "ölt" az alkohol.

Kérdező, veled most ez történik, viszonzatlan szerelem miatt inni kezdtél ? Te egyedülálló vagy?

2023. szept. 26. 17:15
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem én kezdtem inni, én "a nő" volnék, csak mióta megtudta,hogy párkapcsolatban élek,mintha többet látnám kocsmázni, és dohányozni is.

Persze nem vontam én le ebből semmilyen konzekvenciát, épp azért kérdeztek titeket, férfiakat,hogy ilyen létezik -e,hogy nő miatt (jobban)inni és/ vagy dohányozni kezdtek.

2023. szept. 26. 18:07
 10/17 anonim ***** válasza:
Létezik. A fontoa dolog inkább az , hogy miért érdekel téged a férfi? Valami megmozgatot benne nyilvan
2023. szept. 26. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!