Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy közöljem a barátnőmmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem a barátnőmmel, hogy fogynia kellene?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, és mikor megismertem kb 60kg volt, most pedig 85. Elég nagy átváltozáson ment keresztül, de soha nem éreztettem vele, hogy problémám lenne a súlyával. A szülei, főleg az anyja néha beszól neki, hogy ne egyen annyit, vagy többet kellene mozognia, de ezt mindig rossz néven veszi. Volt, hogy annyira megsértődött, hogy 2-3 napig a telefont sem vette fel az anyjának, mert az tett valami apró megjegyzést a súlyára.

2023. szept. 20. 16:39
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

#29: Max a kávé miatt ittam 1-2 kanál cukrot, de azt sem minden nap. Cserébe szénhidrátot nagy mennyiségben viszek be minden napszakban.

#30: Miért ne mondhatná az anyja? Ha a csaj magától nem veszi észre, hogy túlsúlyos, és fogynia kellene, akkor szerintem a párja és az anyja/apja a legjobb mód erre. Inkább tőlük tudd meg, hogy van egy önkép zavarod, mint az utcán/munkahelyen szóljanak utánad/hátad mögött, hogy hogyan nézel ki. De még egy barátomtól is elvárom, hogyha megkérdem a véleményét a testsúlyomról, akkor ne udvariaskodjon, hanem az őszinte, külső szemléletét mondja el.

2023. szept. 23. 23:43
 32/33 anonim ***** válasza:

30 as ez nem csak ennyi.. hogy kevesebb kalória.. és azt energia ital meg muffin.. meg egyebekkel teszed :D hát szerinted mért eszik zöldségeket meg csirkét meg rizst az összes kondis. Ők csomót gyúrnak mégse pótolják csomóó nagy energiatartalmú cukros étellel?

lassan lebomlóak a cukor tartalmú ételek.. a szervezet elraktározza te akármit csinálsz = káros.

2023. szept. 24. 01:47
 33/33 anonim ***** válasza:
tehát annyi hogy a cukrot felejtsétek el.. max ilyen kávé mennyiség, és egyetek zöldséges dolgokat is.. továbbá ne legyen sűrűn az a bizonyos " kis repeta" én ezt gyakorlatban tudom.
2023. szept. 24. 01:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!