Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem a barátnőmmel, hogy így nem kívánom?
Hajjaj hát ez elég rossz helyzet. Szerintem mondd el ezt neki így ahogy ide leírtad. Meg fog sértődni valószínűleg, de nem tehetsz róla hogy így érzel hiszen nem így ismerted meg.
Inkább most közöld, minthogy megcsald
De nem azt mondta hogy a smink hiányzik neki legjobban meg szó se volt hatalmasra mázolt szemekről.
A szőr azért sok srácot zavar. A lánynak meg kellett volna ezt beszélnie a kérdezővel, hogy mit szólna egy ilyen életmód váltáshoz.
Olyan tartós műszempillákat csináltatnak már sokan mint egy medvebunda komolyan, olyan sűrű. A smink meg a szemfestéknél kezdődik az emberek fejében. Engem a festékes szem zavar naponta, azért arról írtam. De ha már festékes, mindegy mennyi van rajta. Az a jó érzés mikor egyszerűen SEMMI festék nincs se a szemen, se az arcbőrön, csak egy jó illatú krém. Tudom néha kell sminkelni. Persze de ha a nők 70%-a totál megváltoztatja az arcát, akkor ahhoz képest a smink nélküli furcsán hat.
A szőrtelenítés nem gond, ezeket nem értem miért nem csinálja a barátnője, meg a parfümöt se értem, mikor pláne télen nagyon jólesik az illat.
Nőként bocsi, de nem értem, hogy mi köze a környezettudatosságnak és a nem szőrtelenítésnek egymáshoz.
Az állatok is vedlenek tudtommal, ők is úgymond szőrtelenítenek, meg hullatják a szőrüket.
Arra azért kíváncsi lennék nagyon, hogy mivel magyarázza, hogy nem szőrtelenít.
A csinos ruhák közé mi tartozik? Milyen ruhákat hord? Honnan vásárol?
Szerintem üljetek le, és őszintén beszéljétek át a témát. Közöld vele, hogy ez a fajta életszemlélet neked már nem fér bele, és akár mennyire is fáj, de inkább váljatok külön.
Én a helyedben mondanám neki, hogy XY ott hagyta a nőjét, mert az elkényelmesedett, el igénytelenedett és így már nem tudott rá nőként nézni.
Ha szerencséd van kapcsol. Ha nem, akkor meg kell vele beszélned. Ugye tudod, hogy ezzel már le is raktad az alapkövet a megcsaláshoz, amin ha így maradnak a dolgok be is fog következni.
Ez nem környezettudatosság, csak elkényelmesedett melletted. Úgy gondolja, hogy már úgyis ott vagy, minek vacakoljon a borotvával meg a sminkekkel...
Éreztessed vele, hogy ez így kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!