Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem a barátnőmmel, hogy fogynia kellene?
Na igen, nagy valószínűséggel az inzulinrezisztencia miatt hízik.
Ha sikerülne lejjebb vinni a cukrot, akkor beindulna a fogyás, csak ehhez hosszú időn át tartó elhatározás és következetesség kell.
"A szülei, főleg az anyja néha beszól neki, hogy ne egyen annyit, vagy többet kellene mozognia, de ezt mindig rossz néven veszi. Volt, hogy annyira megsértődött, hogy 2-3 napig a telefont sem vette fel az anyjának, mert az tett valami apró megjegyzést a súlyára."
Alapból én ebben látom a probléma forrását, a többi inkább csak következménye. Mintha ő teljesen jogosnak meg okénak érezné ezt a fajta elhízást, most hogy már stabil kapcsolatban van. És hogy neki ne szóljon bele senki, sőt ne is beszéljen róla, mert abból halálos sértődések lesznek. Eléggé kompromisszummentes vélekedésnek tűnik ez nekem. Szóval ezt is kalkuláljátok bele a tanácsokkal, hogyan lehet első körben magára a lányra hatni.
"A szülei, főleg az anyja néha beszól neki, hogy ne egyen annyit, vagy többet kellene mozognia, de ezt mindig rossz néven veszi. Volt, hogy annyira megsértődött, hogy 2-3 napig a telefont sem vette fel az anyjának, mert az tett valami apró megjegyzést a súlyára."
Ez annyira TIPIKUS, az én kövér nő ismerősöm is pont ezt csinálja! 👍
Az a bizonyított tény, hogyha kevesebb kalóriát viszel be, mint ami szükséges a súlyod tartásához, akkor fogysz... :D
Ez hogy elhagyod a cukrot... attól függ! mi van, ha mást eszel helyette többet... stb... hagyjuk.
A többieknek meg üzenem, hogy nem az anyjának kellene megmondania egy felnőtt embernek, hogy fogyjon - én nem csodálom, hogy a csaj erre mérges lesz. Mert hagyja békén, felnőtt ember, ne más vizslassa a testsúlyát. Szóval, neki kellene változtatnia, és akarnia ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!