Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy közöljem a barátnőmmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem a barátnőmmel, hogy fogynia kellene?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, és mikor megismertem kb 60kg volt, most pedig 85. Elég nagy átváltozáson ment keresztül, de soha nem éreztettem vele, hogy problémám lenne a súlyával. A szülei, főleg az anyja néha beszól neki, hogy ne egyen annyit, vagy többet kellene mozognia, de ezt mindig rossz néven veszi. Volt, hogy annyira megsértődött, hogy 2-3 napig a telefont sem vette fel az anyjának, mert az tett valami apró megjegyzést a súlyára.

2023. szept. 20. 16:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
51%

Na igen, nagy valószínűséggel az inzulinrezisztencia miatt hízik.

Ha sikerülne lejjebb vinni a cukrot, akkor beindulna a fogyás, csak ehhez hosszú időn át tartó elhatározás és következetesség kell.

2023. szept. 22. 22:39
 22/33 anonim ***** válasza:

"A szülei, főleg az anyja néha beszól neki, hogy ne egyen annyit, vagy többet kellene mozognia, de ezt mindig rossz néven veszi. Volt, hogy annyira megsértődött, hogy 2-3 napig a telefont sem vette fel az anyjának, mert az tett valami apró megjegyzést a súlyára."

Alapból én ebben látom a probléma forrását, a többi inkább csak következménye. Mintha ő teljesen jogosnak meg okénak érezné ezt a fajta elhízást, most hogy már stabil kapcsolatban van. És hogy neki ne szóljon bele senki, sőt ne is beszéljen róla, mert abból halálos sértődések lesznek. Eléggé kompromisszummentes vélekedésnek tűnik ez nekem. Szóval ezt is kalkuláljátok bele a tanácsokkal, hogyan lehet első körben magára a lányra hatni.

2023. szept. 22. 23:10
 23/33 anonim ***** válasza:
62%

"A szülei, főleg az anyja néha beszól neki, hogy ne egyen annyit, vagy többet kellene mozognia, de ezt mindig rossz néven veszi. Volt, hogy annyira megsértődött, hogy 2-3 napig a telefont sem vette fel az anyjának, mert az tett valami apró megjegyzést a súlyára."

Ez annyira TIPIKUS, az én kövér nő ismerősöm is pont ezt csinálja! 👍

2023. szept. 22. 23:13
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
#23: Persze, hogy ezt csinálják. Félnek bevallani maguknak is, hogy változtatni kellene. Megsértődni, és ügyet sem vetni a dologra mindig könnyebb, mint azt mondani, hogy igen, látom, holnaptól lejárok a konditerembe, és kinézek valami diétát is.
2023. szept. 23. 16:51
 25/33 anonim ***** válasza:
legyen ez egy hobbi hogy kicsit mozogtok.. meg az üdítőket felejtsétek el.. ha csak cukrot nem visztek be már lemegy 4-5 kiló 1 hónap alatt :)
2023. szept. 23. 17:15
 26/33 anonim ***** válasza:
79%
En elhagytam a cukrot 3 hónapig de egy dekat sem fogytam.
2023. szept. 23. 17:22
 27/33 anonim ***** válasza:
4-5 kiló nálam úgy sem ment le, hogy lényegesen visszavettem az evésből, nem hogy az üdítő elhagyásával.. Ami leginkább bevált, hogy este már a lehető legkevesebbet eszem, csak éppen annyit, hogy ne marjon az üres gyomrom. Jobban alszom, és a hasam is lejjebb lapul pár nap után.
2023. szept. 23. 18:13
 28/33 Senior Séf ***** válasza:
A brit tudósok szerint számottevően csökken a várható élettartama annak a férfinak, aki kritizálni meri a párja súlyát.
2023. szept. 23. 19:19
 29/33 anonim ***** válasza:
27 es akkor valahogy máshogy vitted be a sok cukrot.. mert ez bizonyított téyn hogy már ha csak csokit meg üdítőt nem fogyasztasz fogyni kéne. akkor ott ez nem testi elváltozás, hízás hanem genetikai.
2023. szept. 23. 20:58
 30/33 anonim ***** válasza:

Az a bizonyított tény, hogyha kevesebb kalóriát viszel be, mint ami szükséges a súlyod tartásához, akkor fogysz... :D

Ez hogy elhagyod a cukrot... attól függ! mi van, ha mást eszel helyette többet... stb... hagyjuk.

A többieknek meg üzenem, hogy nem az anyjának kellene megmondania egy felnőtt embernek, hogy fogyjon - én nem csodálom, hogy a csaj erre mérges lesz. Mert hagyja békén, felnőtt ember, ne más vizslassa a testsúlyát. Szóval, neki kellene változtatnia, és akarnia ezt.

2023. szept. 23. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!