Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem a barátnőmmel, hogy fogynia kellene?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, és mikor megismertem kb 60kg volt, most pedig 85. Elég nagy átváltozáson ment keresztül, de soha nem éreztettem vele, hogy problémám lenne a súlyával. A szülei, főleg az anyja néha beszól neki, hogy ne egyen annyit, vagy többet kellene mozognia, de ezt mindig rossz néven veszi. Volt, hogy annyira megsértődött, hogy 2-3 napig a telefont sem vette fel az anyjának, mert az tett valami apró megjegyzést a súlyára.
#9 Kétlem, hogy bárkinek bejönne, ha Röfinek nevezik. Én már ezért nem teszek itt fel kérdést, mert gusztustalan az emberek reakciója, bármi is a téma.
2023. szept. 20. 17:44
12/33 anonim válasza:
Ha lelki okai vannak, hogy meghízott akkor a noszogatás nagyon nem segít. Tapasztalat. Lehet, hogy stresszevő, ki kellene vizsgaltatni. Lehet anyagcsere zavarja van, , pajzsmirigy alulműködés, magas kortizolszint a verben akkor is raktaroz, faradt mellekvesekereg, majfunkció nem elegseges, annyi mindentől lehet hizni vagy hizekonynak lenni.
2023. szept. 20. 17:49
13/33 anonim válasza:
Dagadt disznó vagy!
Akkora vagy, mint egy kamion!
2023. szept. 20. 17:52
14/33 anonim válasza:
Nyugodtan küldd át hozzám. Sehol nem találok duci csajt normális kapcsolatra :D
26f
2023. szept. 20. 18:41
15/33 anonim válasza:
én se szeretem a duci nőket.. mármint vonzalom szempontjából. Taszítanak a hurkák. dehát mindenkinek alkalmazkodnia kell. nekem sem lesz topmodell a kövi barátnőm sem.
Szerintem együtt edzetek, sportoljatok, az segít. Egyedül minden nehezebb.
2023. szept. 20. 19:08
16/33 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy ezt jól elő lehetne adni. Szerintem minden felnőtt embernek saját magának kell tudnia, belátnia, hogy a saját egészsége ellen játszik, és már nem olyan vonzó mint régen, és ha akarna tenni ellene, akkor tenne. Ha ki akarná vizsgáltatni, hogy hormonális problémái vannak-e, hogy kapjon célzott segítséget, akkor megtenné... Ez benne kell, hogy megszülessen.
Esetleg beszélj róla, hogy te ilyeneken gondolkodsz - ő mit gondol erről?..
2023. szept. 20. 20:21
17/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok orvos, de kétlem, hogy hormonális hátterre lenne. Együtt élünk, látom, hogy mennyit eszik és mozog nap mint nap. Például amit ő reggel 8tól délig megeszik, az nekem elég lenne egész napra, úgy hogy én közben néha sportolok, és fizikai munkát végzek.
2023. szept. 20. 20:26
18/33 anonim válasza:
Amúgy te sportos vagy, vagy te is hasonló súlyban mozogsz, esetleg kopaszodsz is, és hanyagul öltözködsz? Csak kérdezem. Ha te rendben vagy akkor jogos, hogy a párodtól is elvárod, hogy adjon magára.
2023. szept. 20. 21:08
19/33 anonim válasza:
Régen is sokat evett, vagy mitől lódult meg az étvágya mint egy lónak? Szeretethiánya van? Babusgatod, simogatod, törődsz vele eleget? Vagy csak mindenkitől kapja az ívet, meg a ba*zogatást hogy mekkora már.
2023. szept. 20. 21:17
20/33 anonim válasza:
Hát bocs, de pont a helytelen táplálkozástól alakulhat ki inzulinrezisztencia, amivel meg borulnak a hormonok.. szal ok okozat, és fordítva.
De nem hiszem, hogy ez a lényeg, hanem... ámblokk őt érdekli-e, vagy nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!