Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy közöljem a barátnőmmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem a barátnőmmel, hogy fogynia kellene?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, és mikor megismertem kb 60kg volt, most pedig 85. Elég nagy átváltozáson ment keresztül, de soha nem éreztettem vele, hogy problémám lenne a súlyával. A szülei, főleg az anyja néha beszól neki, hogy ne egyen annyit, vagy többet kellene mozognia, de ezt mindig rossz néven veszi. Volt, hogy annyira megsértődött, hogy 2-3 napig a telefont sem vette fel az anyjának, mert az tett valami apró megjegyzést a súlyára.

2023. szept. 20. 16:39
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
81%
Sportoljatok együtt csak úgy "unalomból" hátha belemegy.
2023. szept. 20. 16:43
 2/33 A kérdező kommentje:
Én kb havonta focizok a barátaimmal, meg hetente kétszer járok futni 3-3 kilométert. Próbáltam hívni a futáshoz, azt is, hogy legalább bringával kövessen, de nem akar jönni.
2023. szept. 20. 16:50
 3/33 anonim ***** válasza:
62%
Milyen magas?
2023. szept. 20. 16:53
 4/33 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom pontosan, nem túl magas, így látványos a 85kg. Én 172 vagyok és kb az orromig ér.
2023. szept. 20. 16:56
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kb annyi lehet mint én, szóval van rajta túlsúly.

Ha ő elzárkózik a fogyás ellen, nem nézi az egészségét, akkor engedd el kezeit. Beszélgess el vele, hogy félted (még ha nem is igaz) , ha nem hajtja meg, tedd amit írtam.

2023. szept. 20. 17:00
 6/33 anonim ***** válasza:
20%

Sajnos Sehogy nem tudod közölni.

Őt csak elfogadhatod és szeretheted így ahogy van.

2023. szept. 20. 17:02
 7/33 anonim ***** válasza:
12%
Legyen mától az új beceneve Röfi. Egészen addig, amíg le nem fogy. És ahányszor enni, nassolni megy, te legyél a sarkában. Hogy sose tudjon jó szívvel, nyugodtan enni. A nassolnivalóra szánt pénzeket is meg kellene vonni teljesen.
2023. szept. 20. 17:05
 8/33 anonim ***** válasza:
42%

Mintha a saját sztorimat olvastam volna, annyi különbséggel, hogy 54-ről 64 lettem, de a többi stimmel. Én is látom a változást, zavar is, de egyszerűen nehéz belefogni a diétába, sportba. Nekem az áttörést az jelentette, hogy a párom bejelentette, hogy nem kíván már úgy az ágyban, mint régen. Tudom, hogy neki ez nagyon visszataszító dolog, mivel sportol, és a sportos nőket szereti, így szerelem ide vagy oda, nem tud szemet hunyni efelett. Elkezdtem lépcsőzni, tornázni, és visszavettem az evésből. 2 kiló már lement szerencsére, és most már így,hogy látom a változást, kedvem is van csinálni.

Sokszor csak noszogatni kell a másikat. Fogd kézen, és mondd, hogy szeretnéd, ha veled menne biciklivel. Vagy szedj vissza a tanyerjabol, csukd be az orra előtt a hűtő ajtót. Persze magyarázd meg, hogy ezt csakis miatta csinálod, mert szeretnéd, ha újra a régi formájában tündökölne. Egyébként jövő hétfőn kezdődik egy Kollár Kata nevű csajszi otthoni tornázós, 14 napos kihívás videosorozata, próbáld meg rávenni, hogy regisztráljon és ha mást nem is, de azt a napi 18 percet nyomja le. Hihetetlen inspirálja az embereket torna közben, már olyan, mintha egy barátnőmmel csinálnám a feladatokat.

2023. szept. 20. 17:14
 9/33 anonim ***** válasza:
89%
Vagy meg kéne kérdezni, hogy lehetne neki segíteni. Ahelyett, hogy azt csinálod vele, ami a gyakorin egy akárkinek bejött.
2023. szept. 20. 17:19
 10/33 anonim ***** válasza:
93%
A legegyszerűbb, ha őszintén elmondod neki. Nyilván nem kell bunkónak lenni a közlés módjával, de az, hogy változott, tagadhatatlan. Ha kevésbé vonzódsz hozzá, az szintén látszik/érződik, vagy hamarosan fog. Elmondhatod, hogy szereted, de így kevésbé vonzódsz hozzá, mint a kapcsolatotok elején. Szeretnéd, ha foglalkozna a problémával, te pedig szívesen támogatod ebben, ha tudod valahogy. Egyébként pedig elkezdhetsz egészségesebben főzni, aktívabb programokkal készülni.
2023. szept. 20. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!