Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem a barátnőmmel, hogy fogynia kellene?
Akkor kb annyi lehet mint én, szóval van rajta túlsúly.
Ha ő elzárkózik a fogyás ellen, nem nézi az egészségét, akkor engedd el kezeit. Beszélgess el vele, hogy félted (még ha nem is igaz) , ha nem hajtja meg, tedd amit írtam.
Sajnos Sehogy nem tudod közölni.
Őt csak elfogadhatod és szeretheted így ahogy van.
Mintha a saját sztorimat olvastam volna, annyi különbséggel, hogy 54-ről 64 lettem, de a többi stimmel. Én is látom a változást, zavar is, de egyszerűen nehéz belefogni a diétába, sportba. Nekem az áttörést az jelentette, hogy a párom bejelentette, hogy nem kíván már úgy az ágyban, mint régen. Tudom, hogy neki ez nagyon visszataszító dolog, mivel sportol, és a sportos nőket szereti, így szerelem ide vagy oda, nem tud szemet hunyni efelett. Elkezdtem lépcsőzni, tornázni, és visszavettem az evésből. 2 kiló már lement szerencsére, és most már így,hogy látom a változást, kedvem is van csinálni.
Sokszor csak noszogatni kell a másikat. Fogd kézen, és mondd, hogy szeretnéd, ha veled menne biciklivel. Vagy szedj vissza a tanyerjabol, csukd be az orra előtt a hűtő ajtót. Persze magyarázd meg, hogy ezt csakis miatta csinálod, mert szeretnéd, ha újra a régi formájában tündökölne. Egyébként jövő hétfőn kezdődik egy Kollár Kata nevű csajszi otthoni tornázós, 14 napos kihívás videosorozata, próbáld meg rávenni, hogy regisztráljon és ha mást nem is, de azt a napi 18 percet nyomja le. Hihetetlen inspirálja az embereket torna közben, már olyan, mintha egy barátnőmmel csinálnám a feladatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!