Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem a barátnőmmel, hogy nem szeretnék vele lefeküdni?
Talán ezt vele kellene megbeszélned, az lenne a fair dolog, minthogy itt boncolgatod, h milyen kifogással állj elé.
Amúgy meg szerintem szerelmes sem vagy! Nem értem, h ha valaki a másikban bízik olyannyira, h kibeszéli magából a bánatát, az miért befolyásolja ilyen szinten a kapcsolatát. Elméletileg ti azért vagytok együtt, mert szeretitek egymást. Ide pedig az is beletartozik, h segítsetek egymáson nemcsak a kufircolás!
Azt közöld vele,hogy szakítasz, nem azt, hogy nem fekszel le vele.
Ne bántsd azzal a mondattal, inkább vess véget a kapcsolatnak, és hagyd,hogy olyan fiút találjon,aki megbecsüli és a bajban is mellette áll,mert te nem vagy az.
Mégis mit gondoltál, az ember lánya legyen mindig vidám, probléma és gond mentes, ne beszéljen csak a szép napsugárról, hogy megdugd?
Neked nem barátnő kell, inkább menj keress valami szex-kapcsolatot és ott majd kefélhetsz anélkül, hogy az a családi problémáit is közölné veled.
Egy pár azért van együtt, mert szeretik egymást és kölcsönösen segítenek a másiknak, mindent megbeszélnek, egyszóval lelkitársak. Ha te nem vonzódsz hozzá azért mert problémái vannak-amiről lehet nem is ő tehet- akkor egyáltalán nem szereted őt.
Én is zűrös családban élek, anyámmal eléggé hullámvölgyes a viszonyom, és sokszor ki is vagyok bukva, de a barátom ilyenkor mindig megnyutat és elfeledteti velem ezeket a gondokat. Ő egy igazi úriember, veled ellentétben!
Mondd azt neki, hogy rájöttél, hogy meleg vagy. :)
Viccet félretéve, mondd meg neki, hogy nem bírod mindig a problémáid hallgatni, nem akarod őket a válladra venni, és lehúz az állandó panaszkodásával. Ha nem tud változtatni, hagyd a fenébe, ha nem érzed jól magad vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!