Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel érezhetően kölcsönös a vonzalom,de tudod, hogy nem lehet semmi belőle, akkor arról érdemes beszélni egymással?
Mert mind a ketten párkapcsolatban vagytok vagy csak az egyikőtök, de nem akarjátok/tudjátok az egész eddigi életeteket felrúgni.
Ha volt ilyenben részetek, megbeszéltétek? Vagy erről nincs mit beszélni, csak le kell egymást rázni?
16-17
Tudom, hogy igazad van. Csak jól eső érzés lenne tudni, hogy kölcsönös az érzés. Nem az egómnak, hanem a lelkemnek.
Én pl. úgy érzem tisztább lenne elmondani mi van, mert így azt gondolhatja, hogy hülyítem/szórakozok.
Én a kölcsönösségben biztos vagyok, nekem nagyon egyértelmű anélkül, hogy bármit mondanánk.
Ugyan így vagyok kedves #20 as mint te.. pont ugyan így. Tudom mit érzel. Csak nekem még nem 10 év..hanem frissebb. Majdnem 2 éve tart ez nálam. Én tiltottam le mindenhonnan hogy még csak ne is lássam. Ne tudjon írni nekem. Mert újra és újra össze tört. Persze így is össze vagyok törve. De nagyon remélem hogy egyszer ez majd elmúlik.
#19 es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!