Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakivel érezhetően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakivel érezhetően kölcsönös a vonzalom,de tudod, hogy nem lehet semmi belőle, akkor arról érdemes beszélni egymással?

Figyelt kérdés

Mert mind a ketten párkapcsolatban vagytok vagy csak az egyikőtök, de nem akarjátok/tudjátok az egész eddigi életeteket felrúgni.

Ha volt ilyenben részetek, megbeszéltétek? Vagy erről nincs mit beszélni, csak le kell egymást rázni?

2023. szept. 15. 18:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

16-17

Tudom, hogy igazad van. Csak jól eső érzés lenne tudni, hogy kölcsönös az érzés. Nem az egómnak, hanem a lelkemnek.

2023. szept. 18. 20:50
 22/31 A kérdező kommentje:

Én pl. úgy érzem tisztább lenne elmondani mi van, mert így azt gondolhatja, hogy hülyítem/szórakozok.

Én a kölcsönösségben biztos vagyok, nekem nagyon egyértelmű anélkül, hogy bármit mondanánk.

2023. szept. 18. 21:44
 23/31 anonim ***** válasza:
21- és értem, de “nincs jelentősége” szerintem jelen állás szerint. Minek kimondani ha úgyis egyértelmű? :)
2023. szept. 19. 12:44
 24/31 anonim ***** válasza:
Kérdező értem, de ha elmondod és ő azt mondja te félreértetted mert részéről csak barátság van, az nem lesz megalázó? Miért akarsz olyan dolgot kicsikarni ami egyébként is egyértelmű?
2023. szept. 19. 12:46
 25/31 anonim ***** válasza:
22- és ha nálad is az a szitu, hogy te vagy párban, és színt vallasz, akkor joggal merül fel benne, hogy minek mondtad el, ha úgysem változik semmi..de ha úgy érzed, mondd el.
2023. szept. 19. 12:49
 26/31 A kérdező kommentje:
24, a vonzalom egyértelmű és az is hogy kölcsönös. Az viszont nem, hogy én pl. miért utasítom el, miközben ő is láthatja rajtam mindezt. Szóval van egy ilyen "magyarázattal tartozom" érzésem.
2023. szept. 19. 12:55
 27/31 A kérdező kommentje:
25, nem tudja van e párom. Nem olyan körülmények között találkoztunk, hogy ez kiderült volna.
2023. szept. 19. 12:57
 28/31 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés? Mondd el ha te úgy érzed tartozol ennyivel.:)
2023. szept. 19. 19:28
 29/31 anonim ***** válasza:

Ugyan így vagyok kedves #20 as mint te.. pont ugyan így. Tudom mit érzel. Csak nekem még nem 10 év..hanem frissebb. Majdnem 2 éve tart ez nálam. Én tiltottam le mindenhonnan hogy még csak ne is lássam. Ne tudjon írni nekem. Mert újra és újra össze tört. Persze így is össze vagyok törve. De nagyon remélem hogy egyszer ez majd elmúlik.

#19 es voltam.

2023. szept. 20. 21:56
 30/31 anonim ***** válasza:
Kérdező akkor mondd el, úgy a korrekt. Már el kellett volna mondanod, hogy van párod és így nem szeretnel semmit. De szerintem évben már te sem vagy olyan biztos..
2023. szept. 23. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!