Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Új kapcsolatban veletek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kapcsolatban veletek is előfordul(t), hogy nem tudt(at)ok jól, inkább csak felszínesen aludni egymással?

Figyelt kérdés

És ennek köszönhetően persze másnap fáradtak és kialvatlanok vagytok/voltatok...

Rájöttetek, hogy ez miért lehet?

Mennyi idő után javult vagy múlt el, ha egyáltalán javult és/vagy elmúlt?

2023. márc. 21. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, néhány napig, max egy hétig tartott ez.

Azért mert egy személyre tervezték az ágyat (koli. Ja amúgy szobatársaink is voltak)

Azóta csak ritkán fordul elő.

2023. márc. 21. 18:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát igen, hol ezért hol azért. Pl volt amikor a kánikula, vagy ok nélküli féltékenykedés, munka, egyéb, esti rutin tök más és nem szokott még össze, félelem a másnapi utazástól, ágy kicsi és nem is kényelmes, ilyesmi.
2023. márc. 21. 18:54
 3/10 Hans Pötterman ***** válasza:
97%
Nekem az első félév ráment mire hozzászoktam,most meg már nélküle alszom szarul
2023. márc. 21. 19:07
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Pár hét volt ő még sosem élt együtt senkivel előttem. Ma már egymás nélkül nem tudunk aludni.
2023. márc. 21. 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem szoktam meg, egyedul szeretek aludni
2023. márc. 21. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az első perctől imádtunk együtt aludni :-) Én azelőtt ezer évig egyedül aludtam, azt hittem, zavarni fog. De nem! Még ha nagy melegben nem is bújunk össze, valamint mindig összeér, pl. kisujj :-)

N

2023. márc. 28. 11:35
 7/10 A kérdező kommentje:
@6 ❤
2023. márc. 28. 12:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Elején mindig szarul alszok, mert egy kb vadidegen alszik mégiscsak mellettem

Kb 1 hét és hozzászokok, kivéve ha nagyon horkol :D

2023. márc. 28. 14:54
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
Persze, sokszor előfordult. A szokatlan hely, ágy, stb miatt, de van hogy a férjem mellett se tudok rendesen aludni, pedig ő aztán már itt van mellettem egy ideje. Sok minden közrejátszhat, amiért az ember nem tud kellően ellazulni az alváshoz, és egy pihentetőt aludni. Az új körülmények megszokása nálam 1 héttől majd 1 hónapig is elhúzódott, bár akkor nem volt mindennapos a jelenlétem. Adj egy kis időt magadnak, és ne stresszelj rá a dologra, mert attól csak rosszabb lesz. Plusz, figyeld meg, hogy mitől unkomfortos, egy kényelmetlen ágyon pl sokat dob, ha szereztek egy jó fedőmatracot.
2023. márc. 29. 09:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. márc. 29. 13:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!