Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni az exem,nem bírom ki hogy ne kérdezném meg hogy van, és ez kölcsönös. Miért, vagyunk így egymással?
Már közel 10 éve vagyok együtt a Férjemmel, de előtte együtt voltam egy sráccal távkapcsolatban.
Mindig jót beszéltünk, szinte mindent megtudtunk beszélni.
Azért szakítottam vele, mert mindig ígérgetett.. sok volt de még sem tudnám lezárni...
Miért van ez?
Nektek van ilyen ember az eletetekben?
Férfi és nő között barátság?
Akkor szép egy férfi-nő barátság, ha TÉNYLEG(!) csak barátság.
Én most majdnem eljutottam egy olyan pontra, ahol nem én vagyok a szenvedő fél végre. Mármint érzelmek terén, kiábrándulás stb.
Egy párkapcsolatot sikerült majdnem teljesen lezárni magamban. Nem, nem kezdjük újra. Megállapodtunk egymással. Így tiszta mindenkinek.
A férfit az anyagiak vezérlik inkább és a társadalmi "rang" elérése. Ez még nyugdíjasok esetén is így van tapasztalataim szerint.
Nincs.
Eszméletlenül gyengék vagytok, ennyi.
Fejben felnőttnek fura.
Nos, én úgy gondolom, h van a fejedben egy jókora, "Mi lett volna, ha....?" típusú, lezàratlan kérdés. A te dolgod lezàrni, nem màsé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!