Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakivel érezhetően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakivel érezhetően kölcsönös a vonzalom,de tudod, hogy nem lehet semmi belőle, akkor arról érdemes beszélni egymással?

Figyelt kérdés

Mert mind a ketten párkapcsolatban vagytok vagy csak az egyikőtök, de nem akarjátok/tudjátok az egész eddigi életeteket felrúgni.

Ha volt ilyenben részetek, megbeszéltétek? Vagy erről nincs mit beszélni, csak le kell egymást rázni?

2023. szept. 15. 18:56
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Lerázni??
2023. szept. 15. 19:21
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem ráztuk le egymást ! Mi nem bírtuk ki, volt pár alkalom szex is, de közben mindkettőnknek tudatosult, hogy ezt nem művelhetjük sem egymással, de főleg nem a házastársainkkal…. Maradt egy mély barátság, nagyon jól működő munkakapcsolat belőle, a testi viszonyból egy egy ölelés, de szigorúan csak ennyi…
2023. szept. 15. 20:18
 3/31 anonim ***** válasza:
2-es ez változhat, vagy végleges?
2023. szept. 15. 20:24
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem értelmetlen.
2023. szept. 15. 20:50
 5/31 anonim ***** válasza:

3, az életben a a halál a végleges….

2-es voltam ….

Most viszont nem fog változni.

2023. szept. 15. 20:53
 6/31 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok kapcsolatban.. sosem értettem amikor mind2 kapcsolatban van.. az emberek tenyleg hulyenek nszik a masikat..
2023. szept. 15. 21:44
 7/31 anonim ***** válasza:
63%
Inkább jóleső kimondani, és tudni a másikról, hogy kölcsönös.
2023. szept. 15. 23:42
 8/31 anonim ***** válasza:
7- es onnantól kezdve, hogy ez ki van mondva már nem biztos, hogy megálljt tudnak parancsolni. Ezért jobb ezt nem feszegetni. De az is lehet ha erről beszélnek megromlik az ismeretség es meg barátság sem lesz.
2023. szept. 16. 17:34
 9/31 anonim ***** válasza:

Köszönöm. Azt hiszem választ adtál a kérdésemre.

7-es voltam

2023. szept. 16. 18:06
 10/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez hogy jobb. Bennem azért van ez a "beszéljünk róla" vágy, mert szabadulni akarok tőle, mármint ettől a "vonzódok hozzá, de úgysem lehet semmi" terhétől. Így most magamban őrlődök, de egyáltalán nem biztos, hogy változna bármi is.
2023. szept. 16. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!