Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel érezhetően kölcsönös a vonzalom,de tudod, hogy nem lehet semmi belőle, akkor arról érdemes beszélni egymással?
Mert mind a ketten párkapcsolatban vagytok vagy csak az egyikőtök, de nem akarjátok/tudjátok az egész eddigi életeteket felrúgni.
Ha volt ilyenben részetek, megbeszéltétek? Vagy erről nincs mit beszélni, csak le kell egymást rázni?
Én vagyok párkapcsolatban, ő a független.
12-es vagyok
Szívem szerint elmondanám, de az eszem tudja, hogy nincs értelme.
Nem tartjuk a kapcsolatot egyébként.
10+ éve már, hogy nem tudom kiverni a fejemből, pedig nagyon szeretném.
Már az előtt volt párkapcsolatom, hogy megismertem őt és azóta is ugyanabban a kapcsolatban vagyok.
Azóta család lettünk.
Szeretem a párom, fontos nekem és jó vele lenni, de akkor sem tudom kiverni a fejemből a másikat.
Pedig soha semmi nem történt közöttünk.
Ő utalt rá, hogy másképp néz rám, mint egy barátra, de sosem lett semmi konkrétan kimondva.
Én meg elhesegettem az érzést magamból vagy inkább csak elnyomtam, amennyire csak tudtam és akkor még úgy éreztem, hogy menni fog, nem lesz gond.
Eszem ágában sincs elhagyni a párom, mert nagyon erős a kötelék közöttünk és vele tervezem leélni az életemet.
Megcsalni sem fogom!
Nehezek a mindennapok, mert gyötör ez az érzés.
Hol gyengébben, hol erősebben.
Pláne, amikor a kapcsolatom épp lejtőn van.
Úgy érzem sosem fog elmúlni már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!