Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem túl magam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam az exemen, ha ezt csinálja?

Figyelt kérdés

Feldolgoztam az évekkel ezelőtti szakítást, elkezdtem őt elfelejteni és mások felé nyitni, amit imádok. Már eszembe sem jut, utána hirtelen megjelenik, pl. most írt egy üzenetet születésnapomra. De gyakran csak teljesen véletlenszerűen előbukkan, hónapokig boldog vagyok és utána hirtelen ad valami jelet, hogy még létezik. Egy lájk, egy köszöntés, bármi, és így mindig eszembe jutttatja magát, nem tudom teljesen elfelejteni.

A tiltás nem opció, mert értékelem őt, mint embert, másrészt azért jól tud esni az, ha látok tőle egy üzenetet.

Szerintetek érez is valamit, és azért csinálja ezt, vagy egyszerűen nem akarja, hogy elfelejtsem őt?

Fontos, hogy én már nem szeretnék tőle semmit!

2023. szept. 13. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy fent is írják te ezt még NEM dolgoztad fel!!! Ha feldolgoztad volna akkor nem született volna meg a kérdés, nem kavarna fel.

Keress fel egy jó szakembert, mert amíg a múltban élsz addig nem halad semmit sem előre a jövőd.

2023. szept. 13. 20:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem vagy túl rajta, hogy letiltani se mered még. Ha ez nem változik, tényleg szakember kell (nem rosszból írom)
2023. szept. 13. 20:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam, hogy 100%osan feldolgoztam. Minek ezt állandóan ismételgetni? Az oka is megvan, és azt is belátom, hogy nem akarom őt letiltani. De az még továbbra is kérdés, hogy ő ezt milyen célból csinálhatja? Ha nem érdekelném, akkor nem csinálná...
2023. szept. 13. 20:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Hű, megjött a havim! Ez volt a baj :D Már nem is hiányzik, csak egy gyenge pillanatom volt. Igazából még az is lehet, hogy mindjárt letiltom.
2023. szept. 13. 21:24
 15/15 anonim ***** válasza:

"Ha érdekel mi van vele, akkor nem vagy túl rajta."

Mondjuk engem kicsit érdekel pl mi van velük akivel nem hatagban válltam el. Ettől függetlenül rég nem érzek irántuk semmit 🤷🏻‍♀️.

2023. szept. 14. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!