Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam az exemen, ha ezt csinálja?
Feldolgoztam az évekkel ezelőtti szakítást, elkezdtem őt elfelejteni és mások felé nyitni, amit imádok. Már eszembe sem jut, utána hirtelen megjelenik, pl. most írt egy üzenetet születésnapomra. De gyakran csak teljesen véletlenszerűen előbukkan, hónapokig boldog vagyok és utána hirtelen ad valami jelet, hogy még létezik. Egy lájk, egy köszöntés, bármi, és így mindig eszembe jutttatja magát, nem tudom teljesen elfelejteni.
A tiltás nem opció, mert értékelem őt, mint embert, másrészt azért jól tud esni az, ha látok tőle egy üzenetet.
Szerintetek érez is valamit, és azért csinálja ezt, vagy egyszerűen nem akarja, hogy elfelejtsem őt?
Fontos, hogy én már nem szeretnék tőle semmit!
Nem dolgoztad fel eléggé, különben nem akadnál fenn ilyen dolgokon. Ha ez segítene, tiltsd le nyugodtan, de szerintem nem az a megoldás, hogy kitörölsz valakit az emlékeidből. Viszonylag gyakran eszembe jutnak az exeim, ha valami párkapcsolati témáról dumálunk a barátaimmal pl, akkor róluk tudok példákat hozni, tehát soha nem felejtettem el, hogy léteznek.
Nem vagy még túl rajta, ha egyszerre jól is esik meg fel is zaklat, ha lájkol, ír, stb.
Akkor kezdtem el túl lépni rajta, amikor összejött valakivel és akkor nem csinálta ezt hosszú hónapokig. Elkezdtem nyitni mások felé, volt hogy már eszembe sem jutott. De most megint elkezdte ugyanezt, és megint feltépte a sebet.
Az az érzésem, hogy túl tudnék rajta lenni, ha nem csinálná azt, hogy időként jeleket küld magáról, hogy ő még létezik és nehogy elfelejtsem. Ez így olyan, mintha folyamatosan feltépné a sebet, hagyja egy picit gyógyulni, de még mielőtt teljesne begyógyulna, gyorsan feltépi. És ez játszódik le folyamatosan.
Ha érdekel mi van vele, akkor nem vagy túl rajta.
Engem nem érdekelnek a volt nőim. Néha egy szituáció kapcsán eszembe jut egy helyzet, de ahogy jön, úgy megy.
És nem érdekel, mi van vele, velük, van nekem elég barátom meg haverom, nem kell nekem talonban tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!