Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogy tegyem túl magam ezen?
Te nem a fiúba vagy szerelmes, hanem egy olyan idealizált személybe, akire ráaggattál minden tulajdonságot, amit egy pasitól vársz.
2011. aug. 3. 13:45
2/18 A kérdező kommentje:
Te pedig nem a kérdésre válaszoltál,hanem megpróbáltad a bizonyítottan nem létező tudásodat fitogtatni azzal,hogy megmondtad a "frankót".
Köszönöm szépen!
Mi a kérdés? Tényleg nem értelek? Nyilván ő nem szereted, elvileg te sem akarod szétszedni őket. Nem normális,hogy így barátok legyetek. Ahogy tudod hanyagold és próbálj meg mást keresni!
2011. aug. 3. 13:50
Tényleg,miért nem szerthetné.BAxxus az élő fába is belekötünk. Szerintem ritkázd a találkozásokat. Kerüld,vagy ilyesmi.De biztos nagyon rossz lehet. SAjna nem teheted meg,hogy bekavarj nekik...
2011. aug. 3. 13:51
"""Te pedig nem a kérdésre válaszoltál,hanem megpróbáltad a bizonyítottan nem létező tudásodat fitogtatni azzal,hogy megmondtad a "frankót".
Köszönöm szépen!"""
Aki így reagál egy válaszra ami szerintem nem volt bunkó sőt...
Az csak szenvedjen.
2011. aug. 3. 13:53
6/18 gróf úr válasza:
A kapcsolatok belülről bomlanak, kívülről nem lehet őket lerombolni, csak azok rombolhatják le akik felépítették.Ti is édesek lennétek együtt, nyugodtan ráhajthatsz, majd a fiú eldönti hogy lerombolja-e érted a kapcsolatát.Mindig jöhet egy nagyobb hal, és lehet hogy te vagy az.
2011. aug. 3. 13:55
7/18 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek,nem állt szándékomban kárt tenni senki lelki világában,remélem,valahogy túlélitek az én megbotránkoztató bunkóságomat!
DE MI A KÉRDÉS?
Kevés ez a stílus ahhoz,hogy kárt tegyen a lelkivilágomban, inkább az agyam rombolja az értelmetlen kérdés!
2011. aug. 3. 14:04
9/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el,hogy nem érted.Egyszerűen nem hiszem el.Tudod mit?Ha nem érted a kérdést,akkor nem kötelező megválaszolni.Nekem nem segítesz vele,és azt se hiszem,hogy neked megéri az elpazarolt időt.Ezúton is szeretnék megkérni mindenkit,hogy aki nem érti a kérdést,ne válaszoljon.Így esélyünk van elkerülni az ebből adódó félreértéseket.
Hogy tedd magad ezen túl?
Tetszik neked egy srác, akinek van kapcsolata. Én azt ajánlanám Neked, hogy ne éld bele magad, próbáld meg tudatosan leépíteni az iránta érzett dolgokat, hiszen ő foglalt. Ha ingatag a kapcsolata, akkor elvileg leromolható, ahol Te lehetsz a katalizátor. De én ezzel nem áltatnám magam. Szép csendben beletörődnék. Mivel nem is voltál vele együtt, így lemondani róla nem olyan nehéz, mint egy szakítás.
2011. aug. 3. 14:20
Kapcsolódó kérdések: