Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hogy tegyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hogy tegyem túl magam ezen?

Figyelt kérdés
A fiúnak,akibe már vagy fél éve halálosan szerelmes vagyok,van barátnője.Nagyon édesek együtt,nem akarom elrontani a kapcsolatukat.A fiúval mindennap beszélünk.Nagyon jó barátok vagyunk.Sokszor keres,de én ezt lassan már nem bírom.
2011. aug. 3. 13:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Itt volt egy válasz: "Nyilván ő nem szereted, elvileg te sem akarod szétszedni őket. Nem normális,hogy így barátok legyetek. Ahogy tudod hanyagold és próbálj meg mást keresni!"

Ez miért nem jó??

Mit tudnál tenni, vagy elfelejted, vagy szenvedsz tovább? Vagy még fel is akaszthatod magad!

Még egy unatkozó 15 éves!

2011. aug. 3. 14:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Szépen kérlek,ne kötekedj.Ezzel a válasszal nincs semmi baj.
2011. aug. 3. 14:39
 13/18 anonim ***** válasza:
amúgy, a kérdés szerintem sem túl értelmes... hogy tedd magad túl rajta? hogyhogyhogy? erre mit lehet válaszolni? ne gondolj rá? hülyeség. kerüld el nagy ívben? gondolom már most is azt teszed. erre nem lehet épkézláb tanácsot adni
2011. aug. 3. 14:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem kértem elég szépen,utolsó?Tudsz olvasni?
2011. aug. 3. 15:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Látom neked semmi sem jó.

Amúgy megkérdezhetem hogy milyen válaszra vársz??????????????????????????

Mert eddig bárki irt az neked nem volt jó. De azért én adok neked egy jó tanácsot.

Csavart ki a gyíkját és lenyugszol és így ő is boldog lesz.

Remélem ez a válasz már megfelelő lesz neked.

2011. aug. 3. 15:08
 16/18 anonim válasza:
Szerintem szakítsd meg vele a kapcsolatot, mindhármótoknak jobb lesz így. Sőt, csak ez az egy megoldás van.
2011. aug. 3. 15:29
 17/18 anonim ***** válasza:

szerintem meg te nem tudsz olvasni, kérdező.

leírjam nagybatűvel? ERRE NEM LEHET MEGFELELŐ TANÁCSOT ADNI.

tedd túl magad rajta, ennyi a tanács! hogy hogy, azt nem tudja neked megmondani senki.

2011. aug. 3. 16:08
 18/18 anonim ***** válasza:

A kérdező feltett egy teljesen értelmes kérdést, s sokan mást se csinálnak csak bántják...Szégyelljétek magatokat!

Amúgy erre én is azt tudom mondani, hogy ne beszélgess vele. Emellett megpróbálhatnál más fiúkkal is ismerkedni, lehet valamelyik elfeledtetné veled a dolgot.:)

2011. aug. 23. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!