Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogy tegyem túl magam ezen?
Itt volt egy válasz: "Nyilván ő nem szereted, elvileg te sem akarod szétszedni őket. Nem normális,hogy így barátok legyetek. Ahogy tudod hanyagold és próbálj meg mást keresni!"
Ez miért nem jó??
Mit tudnál tenni, vagy elfelejted, vagy szenvedsz tovább? Vagy még fel is akaszthatod magad!
Még egy unatkozó 15 éves!
Látom neked semmi sem jó.
Amúgy megkérdezhetem hogy milyen válaszra vársz??????????????????????????
Mert eddig bárki irt az neked nem volt jó. De azért én adok neked egy jó tanácsot.
Csavart ki a gyíkját és lenyugszol és így ő is boldog lesz.
Remélem ez a válasz már megfelelő lesz neked.
szerintem meg te nem tudsz olvasni, kérdező.
leírjam nagybatűvel? ERRE NEM LEHET MEGFELELŐ TANÁCSOT ADNI.
tedd túl magad rajta, ennyi a tanács! hogy hogy, azt nem tudja neked megmondani senki.
A kérdező feltett egy teljesen értelmes kérdést, s sokan mást se csinálnak csak bántják...Szégyelljétek magatokat!
Amúgy erre én is azt tudom mondani, hogy ne beszélgess vele. Emellett megpróbálhatnál más fiúkkal is ismerkedni, lehet valamelyik elfeledtetné veled a dolgot.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!