Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tegyem féltékennyé? Hogyan?
Van egy srác, akivel nem járunk, de mégis olyan "furcsa" a viszonyunk. Nem tudom, hogy tetszem-e neki, de én szívesen összejönnék vele.
Ki szeretném azt próbálni, hogy a tudtára adom, hogy más pasik is hajtanak rám, mert akkor le tudnám szűrni a viselkedéséből, hogy érdeklem-e őt. Szerintetek megcsináljam? És, ha igen, akkor hogyan?
A féltékennyé tevés nagyon nem jó ötlet. Én tuti ideges lennék ha rájönnék vagy ha nagyon átlátszó lenne. Még ha tetszenél is lehet hogy azok után azért hanyagolnám a dolgot veled ha mondjuk két lány közt vacilálnék.
20F
Muszáj játszmákat játszani?
Azt hozd a tudtára hogy őt akarod.
Mindegy hogy hogy.
Igen kisasszony, mi pasik qvára utáljuk az ilyen hátulról jövős dolgokat, főleg mert már az anyánk is folyton ilyesmivel idegelt, kicsi korunktól fogva.
És általában nem úgy sül el, mint várnád.
Én leányzó volnák, de használati utasítást adhatok:
(most előre is elnézést kérek a fiúktól, de szemléletes akarok lenni)
a fiúk a világ legegyszerűbb lényei!
olyanok mint a birkák: hiába szugerálod, hogy menjen balra, ő akkor sem fogja teljesíteni. Egyértelmű parancsot kell nekik adni, mert ebből értenek!
Ha azt akarod, hogy észrevegyen akkor ne az ellentettét tedd annak amit el akarsz éni, mert akkor tényleg eltávolodik tőled.
Légy kedves és légy a közelében, légy a barátja, a társasága mindene. Egyszer úgy is észrevesz.
21/L
Én is lány vagyok,az-az már nő (27) és teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval.
Minden egyes szavával. Az utolsó mondatot mintha én írtam volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!