Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogyan tegyem túl magam rajta átvert másnak adta ki magát?
Van egy sorozat az MTV-n,kamureg a címe. Ott ugyan ilyen eseteket dolgoznak fel.Nézz meg belőle egy pár részt,fent van a neten,lehet segíteni is fog .
Biztos tudja azt,hogy tudod,hogy ő nem az,akibe Te állítólag beleszerettél. Szereted a személyiségét,tudod ki ő. Most mondhatnám azt is,hogy indítsatok tiszta lappal és előről kezdjetek mindent,de nyílván nem tudsz már megbízni benne és,ha képes Neked(nem tudom mennyi ideje hazudni),akkor a későbbiekben is megteheti,hiába tudod,hogy ki ő valójában.
Legközelebb,ha ismerkedsz a neten valakivel,mond el neki,hogy így jártál és minimum webcamozzatok,hogy biztosra menj!:)
Az ilyenek miatt nem lehet nekem egy értelmes csajom sem. Ezek a hazug kis sz*rcsimbókok jól átverik a lányokat, azok meg elvesztik a bizalmukat, így már bennem se bíznak meg, mert " én is csak egy hazug hím" vagyok. Hát el lehet menni akkor a p*csába.
Mondanám kedves kérdező, hogy akkor írj nekem ismerkedjünk stb... de hát nem bízol a hímekben. -.-
Annyira ne legyél ki, oké hogy lelked egy darabkáját megnyitottad egy kretén előtt, de testedet nem használták.
Miért csinálja? Azért mert szerencsétlennek csak ennyi boldogság jut az életébe, hogy arra hegyezze a répáját, ha egy jó csajjal telefonon beszélgethet, valós énje miatt viszont jó csaj szóba se állna vele.
Fogd meg és tiltsd le. Valószinűleg valami nem oké a pasival,de viszont Te is gyenge lehetsz,hogyha még azóta sem törölted/tiltottad. Tedd meg! Lépj túl rajta!
Vagy,ha nagyon szeretnéd akkor fingasd meg a kis b**it. Beszélj össze valakivel,ha közel lakik hozzád valahogy keresd fel és köpd szembe. Ahogy Veled megcsinálta úgy mással is megfogja.
Na,de segond. Legközelebb tényleg nyitott szemmel járj és okosabban csináld! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!