Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogyan tegyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogyan tegyem túl magam rajta átvert másnak adta ki magát?

Figyelt kérdés
Neten ismertem meg és sokat beszéltünk beleszerettem. Életembe most először éreztem magam szerelmesnek pedig volt pár barátom. Telefonon is sokat beszéltünk mindig ígérte,hogy mikor tud jönni mikor találkozzunk de az utolsó pillanatban mindig lemondta. Gyanús lett és utána néztem kiderült hogy más pasi képeit használta és ezért nem akart sose találkozni. Teljesen magam alatt vagyok. Hogy lehet ebből kigyógyulni? Hogy bízzak meg ezek után másokba?
2015. jan. 4. 14:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ilyen regebben velem is megtortent. De tultettem magam rajta, -es teis tul leszel ezen:)
2015. jan. 4. 14:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Van egy sorozat az MTV-n,kamureg a címe. Ott ugyan ilyen eseteket dolgoznak fel.Nézz meg belőle egy pár részt,fent van a neten,lehet segíteni is fog .

Biztos tudja azt,hogy tudod,hogy ő nem az,akibe Te állítólag beleszerettél. Szereted a személyiségét,tudod ki ő. Most mondhatnám azt is,hogy indítsatok tiszta lappal és előről kezdjetek mindent,de nyílván nem tudsz már megbízni benne és,ha képes Neked(nem tudom mennyi ideje hazudni),akkor a későbbiekben is megteheti,hiába tudod,hogy ki ő valójában.

Legközelebb,ha ismerkedsz a neten valakivel,mond el neki,hogy így jártál és minimum webcamozzatok,hogy biztosra menj!:)

2015. jan. 4. 14:13
 3/14 anonim válasza:
Ez elég bunkó dolog volt. Kérj tőle egy képet,attól ,hogy nem fog elsőre tetszeni lehet,hogy a belső tulajdonságai miatt megfogod szeretni. Vagy felejtsd el. Csinálj valami olyat ami teljesen kikapcsol,menj el bulizni ismerkedni.
2015. jan. 4. 14:13
 4/14 anonim ***** válasza:

Az ilyenek miatt nem lehet nekem egy értelmes csajom sem. Ezek a hazug kis sz*rcsimbókok jól átverik a lányokat, azok meg elvesztik a bizalmukat, így már bennem se bíznak meg, mert " én is csak egy hazug hím" vagyok. Hát el lehet menni akkor a p*csába.

Mondanám kedves kérdező, hogy akkor írj nekem ismerkedjünk stb... de hát nem bízol a hímekben. -.-

2015. jan. 4. 14:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Történheted volna rosszabb is, pl. egy számodra álompasit egy-két randi után már nincs erőd fékezni, pár csodálatos együttlét után meg kirak, mert kiderül, hogy ő évek óta ezt a sportot űzi.
2015. jan. 4. 14:15
 6/14 anonim ***** válasza:
Ennél keményebb pofonokat is osztogat az élet.Mindenen túl lehet lépni,ezen is túl fogsz.Gondolj bele,mennyivel jobban fájna,ha ismernéd is személyesen,találkozgattatok volna,etetett volna egy ideig,aztán úgy ejt pofára.Sokakkal ez történik.
2015. jan. 4. 14:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Kedves második! Ezzel az a baj, hogy mondtam neki hogy lebukott tudom hogy nem az aki a képeken de tagadja. Hazudozik tovább azóta is. Hiába kérdeztem mire volt jó miért csinálja kitérő válaszokat kapok. És azt kapom hogy én miért mondom ezt mikor ő az akinek mondja magát.
2015. jan. 4. 14:18
 8/14 anonim ***** válasza:

Annyira ne legyél ki, oké hogy lelked egy darabkáját megnyitottad egy kretén előtt, de testedet nem használták.

Miért csinálja? Azért mert szerencsétlennek csak ennyi boldogság jut az életébe, hogy arra hegyezze a répáját, ha egy jó csajjal telefonon beszélgethet, valós énje miatt viszont jó csaj szóba se állna vele.

2015. jan. 4. 14:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Meg lehet bízni másokban, de vakon egy netes ismerkedésben nem érdemes. Most megtanultad ezt a leckét, kapozhatsz.
2015. jan. 4. 14:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Fogd meg és tiltsd le. Valószinűleg valami nem oké a pasival,de viszont Te is gyenge lehetsz,hogyha még azóta sem törölted/tiltottad. Tedd meg! Lépj túl rajta!

Vagy,ha nagyon szeretnéd akkor fingasd meg a kis b**it. Beszélj össze valakivel,ha közel lakik hozzád valahogy keresd fel és köpd szembe. Ahogy Veled megcsinálta úgy mással is megfogja.

Na,de segond. Legközelebb tényleg nyitott szemmel járj és okosabban csináld! :)

2015. jan. 4. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!