Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen szarul telik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen szarul telik a Mikulás?

Figyelt kérdés
Nem ír a lány aki megtetszett már 1 hete. Pedig direkt szokott szólni, ha nem lesz egy ideig online, de egyszerűen semmi. Nem tudom mi van vele, teljesen elvagyok keseredve.:( Hozhatna a Mikulás egy levelet tőle, más nem is kell.
2014. dec. 6. 12:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Ezt úgy mondod, mintha ezen a napon előírás lenne a boldogság. Kisgyerekeknél még így van. Üdv a világban.
2014. dec. 6. 12:42
 2/15 anonim ***** válasza:
46%
Lerázott, nemrég én is megkaptam, ez van. Inkább tanulj, nekem is azt kéne.
2014. dec. 6. 12:42
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Találkoztam ma valakivel akivel nem akartam, meg nem a legjobb amúgy se. De igen, elég szar.
2014. dec. 6. 12:43
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
haver én is hasonló helyzetbe vagyok :|
2014. dec. 6. 12:43
 5/15 anonim ***** válasza:
89%

Nekem úgy alapból szarul telt az utóbbi pár hét,sőt,hónap,mert reménytelenül szerelmes vagyok egy olyan személybe,aki már szóba sem áll velem.A bűnöm az,hogy szeretem.

Viszont mostanra már talán visszatért az életkedvem,és beletörődtem a dologba.Mikulás ide,vagy oda,az csak az oviban mérvadó...:-D

2014. dec. 6. 12:46
 6/15 anonim ***** válasza:
3: És várod már a karácsonyt? :D
2014. dec. 6. 12:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Nagyon nem várom, de jobb túllesni rajta.
2014. dec. 6. 12:48
 8/15 anonim ***** válasza:

szarul telik a miKULÁS :D

Na jó annyira nem ez egy is egy sima nap, jó edéd volt, most gépezek aztán tanulok, aztán jáccok aztán megint netezek aztán vacsora meg forrófürdő...

2014. dec. 6. 12:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem, mindenki lelépett itthonról hétvégére az országból, nekem meg hagytak itt csokit, szóval eddig egész jó.
2014. dec. 6. 12:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Hasonló nap mint a többi,nálam már volt,és azt hozta amire gondoltam:'DD
2014. dec. 6. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!